Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno KIS 2009 znemoznuje sdileni souboru mezi 2 pc

Ja ody na rusaka nepsal, ale on to vyresil (psal jsem to sem proto, kdyby nahodou nekdo mel podobny problem, aby vedel jak na to). Tady nikdo nic nevedel. U nas se rika: "Kdyz se to umi, tak je to svanda" a to je vse, co jsem tim chtel rict. Puvodne jsem nemyslel muj prispevek nijak rypave, jak se snazis naznacit, ale ted jo. Chyba nebyla na strane ruskeho programu, ale v XP. Muselo se neco psat do registru.
Sorry, ale je mne uplne jedno, jestli si myslis, ze je to "skvely" nebo jiny program. Mne funguje a jsem spokojen, az mne bude omezeny ucet hlidat pripojeni pres mobil, tak ho treba nekdy zkusim. Update bude v kvetnu a jestli to nepujde, tak to treba zase nejaky rusak nejakym hackem vyresi. Jestli jde o hack nevim a je mne to jedno, protoze to funguje- http://support.microsoft.com/kb/285089
Precti si Vladimirovi clanky o neadmin uctu a taky tam ma upravy registru-tedy podle tebe hacky. Takze na tom asi nic spatne nebude.

Tazatel jsem byl ja a myslim, ze jsem to popsal dost podrobne. To ze se tady vetsina prispevku resi tak, ze se odvadi pozornost a tema nekam jinam, neni muj problem.

Nikde jsem nepsal, ze nechci ani na chvili vyradit FW. Kdybys poradne cetl, tak bys to vedel a hned v uvodnim dotazu mam tohle a i dal jsem o tom psal

Ve FW(KIS) na XP jsem v nastaveni site povolil uplne vse, nekolikrat jsem restartoval pc a nikdy jsem se z visty na XP nedostal, opacne pokazde. Nastaveni site na PC1 je stejne jako na NTB. Pak jsem zkusil, uplne vypnout cely KIS a take nic.
Timto s psanim sem opet koncim, psal jsem to sem pro lidi, kteri by nahodou meli stejny problem, nechtel jsem se hadat nebo tady mit puldenni a uplne zbytecnou prestrelku nazoru, navic s nekym, kdo se treba citil mym prispevkem dotcen.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny