Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Diskety

Mám malý dotaz. Asi před rokem jsem použil pár disket na instalaci Win NT4 server; jsou potřeba tři, ale protože se instalace zdařila na asi pátý pokus, tak použité byly všechny diskety co mám. Nedávno se mi dostal do ruky notebook (486@50MHz, šrot), byly v něm nainstalované Win 3.1 nebo tak. Stáhl jsem tedy instalaci DOS 6.22, že tedy jako formát C a tak. Naformátoval jsem diskety, nakopíroval soubory (byly pěkně v adreářích Disk1 atd)a že nabootuju notebook. Málem mě omylo, když se objevila (profláklá) hláška: NTLDR nenalezen ... Jak je to možné? Že by použitím disket na instalaci NT došlo jejich znehodnocení? Můj dotaz nijak nehoří, ale vrtá mi to hlavou. Díky;-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak, jsem se zaregistroval. Noťas jsem měl zdarma (nikoli za pět prstů, byl vyřazen ze st. instituce…
cpt_Yossarian 26.01.2006 23:48
cpt_Yossarian
zdravim kapitane, ma nejoblibenejsi knizka mi pomohla prezit v pohode 2roky zelene pakarny. Vsiml js…
ancer 28.01.2006 20:51
ancer
Ne,ne, nevadí!! Hlava XXII by byla jedna z vážných kandidátek na pustý ostrov (ještě vedle Zahrady o… poslední
cpt_Yossarian 28.01.2006 21:06
cpt_Yossarian

Tak, jsem se zaregistroval. Noťas jsem měl zdarma (nikoli za pět prstů, byl vyřazen ze st. instituce). Jinak normálně výkonná (relativně - stol. PC: Athlon 1GHz, 640MB RAM, notebook Celer 2,2GHz, 256MB RAM) PC mám. Ten notebook byl údajná mrtvola, ale stačilo vyměnit pojistku ve zdroji a jede. Docela podivné zvuky ale vydává disk (120MB), větrák v tom buď žádný není nebo se již odebral na odpočinek. Dávat do toho Dosbox myslím netřeba, DOS tam je (6.22) a nad ním jsou Win 3.1...

Ne,ne, nevadí!! Hlava XXII by byla jedna z vážných kandidátek na pustý ostrov (ještě vedle Zahrady od Jiřího Trnky - vážně, bez pr-ele!). On ale pan Heller napsal více knih, ještě jsem četl Něco se stalo a Gold za všechny peníze. Nemohu než dopručit. Zelenou pakárnu jsem měl modrou (hradní stráž) a jen rok... Ale i tak to stačilo.

Zpět do poradny Nahoru