Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi - tváří se jako Odpojeno a přitom internet funguje

Tak se po delší době hlásím zase se svým problémem. Na routeru jsem vypnula ověřování mac adresy (aspoň si myslím: zadala jsem v položce Mac filter, Active: No
Nijak to nepomohlo:o( Net stumbler jsem nainstalovala, ale když ho zapnu, tak se na dvě vteřiny ukáže a pak to okno spadne a nikde nic. Už jsem i restartovala počítač ale nepomohlo to. Zkusím stáhnout nějakou jinou verzi než na kterou jste mi dali odkaz.

Jinak problém zůstává stejný, vždycky když zapnu po delší době počítač doma, síť se okamžitě v pohodě připojí (možná trvá trošku delší dobu ta část "Načítání síťové adresy", dřív jsem nastartovala počítač a už jsem byla připojená, teď to trvá tak 20 vteřin), ale během pěti minut to napíše odpojeno, pak to ještě pár minut funguje a pak to přestane fungovat definitivně.

Mou wifi kartou to určitě není, mezitím co jsem nebyla doma, jsem se připojila na třech jiných wifi sítích bez jakýchkoli problémů. Router musí být taky nastaven dobře, protože tři jiné počítače na tom taky fungují bez problémů. Nastavení sítě ve svém notebooku mám úplně stejně jako notebook u kterého sedím teď a funguje. Takže už fakt nevím a hlavně nechápu jak to může chvíli fungovat a chvíli ne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny