Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wifi - tváří se jako Odpojeno a přitom internet funguje

Celé měsíce bez problémů používám wifi na svém notebooku, dneska jsem přijela ze školy domů, ještě dopoledne jsem byla na bezdrátu a teď doma:

připojila jsem se asi na 20 minut, pak mi ikonka s bezdrátem napsala "odpojeno", přičemž internet dál asi 5 minut šel. Pak přestal jít úplně. Pak se mi zase podařilo připojit, ale musela jsem v seznamu sítí na tu naši poklepat, automaticky se už nepřipojí vůbec. Teď se už dvě hodiny stále dokola připojuji a odpojuji, momentálně tohle píšu na počítači, který údajně není připojen k žádné síti.

Ostatním doma to na jejich noteboocích jde. Budu vděčná za každou radu.

Plus dodatek:

Počítač jsem již restartovala dvakrát, Opravit bezdrátové sítě jsem dala už asi pětkrát. Modem jsem už taky restartovala, dvakrát.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chtěla bych moc poděkovat všem co se mi snažili poradit, sice mi to nepomohlo ale už umím téměř doko… poslední
Hanka23 19.02.2009 18:26
Hanka23

Chtěla bych moc poděkovat všem co se mi snažili poradit, sice mi to nepomohlo ale už umím téměř dokonale ovládat netstumbler:o)

Nyní už jsem asi hodinu připojená bez výpadku, čímž považuji svůj problém doufám za vyřešený. Neudělala jsem nic jiného, než dala "odebrat" síť a pak "vytvořit nové připojení", kam jsem zadala pouze název naší sítě a to dlouhé heslo, jak jsem tu o něm už psala. No, příště to zkuste každé nešťastnici jako jsem já poradit hned po nejlepší radě "restartuj počítač":o)))

Ještě jednou díky a mějte se hezky:o)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru