Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Velikost zobrazení při vysokém rozlišení

při obvyklé debilitě ms předpokládám, že ouou express používá něco jako průnik nastavení "systémový font" * "velikost písma v internet exploreru" - tímto směrem bych nechal tazatele experimentovat.
nakoukal jsem teď do registrů, ve větvi [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Outlook Express] je prd, čili vypadalo by to na převzaté systémové nastavení viz výš.

tazatele bych za jeho volbu úhlopříčky a rozlišení nekritizoval, až budete mít nějaké dioptrie přestanete konečně blábolit nesmysly a bude vám celkem jedno jaké je nativní rozlišení, protože jakékoli zobrazení uvidíte rozmazaně.
správný postřeh a pochopení pro tazatele měl ten příspěvek o celočíselném násobku zobrazení, ale dosáhne se poměrně nepříjemné zubatosti.
u dnešních wide-screen úhlopříček může být trvání na přesně polovičním rozlišení spíš k zlosti, prostě bych tam nastavil něco co přečtu a zároveň ještě odpovídá obvyklému rozmazání na které jsem zvyklý - ostatně sračka typu "clear type" není o mnoho menší zlo, jakkoli blbě vidím toto nemůžu vystát a vadí mi.

jen poznámka: kdo se děsí přechodu crt -> lcd má asi zbytečné obavy, stačí když si uvědomí že na crt vlastně není dokonale ostré žádné rozlišení, tam nic jako nativní rozlišení neexistuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny