Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Sháním skutečného machra na úpravu notebooku

To pouzivaju vyrobcovia schvalne aby to neodborny pracovnik nemal sancu otvorit, ani neviem ci sa taky srubovak da normalne kupit. Podobne srandy su obcas na mobiloch apod (t.j. mozno tam bude pasovat nejake naradie k mobilom). Ja osobne som v nudzi na taketo srandovne skrutky pouzival pilnik (trojhranny, taky co sa ku konci stensuje) problem je len ze ked je to poriadne dotiahnute tak sa koniec pilnika lame (pilnik je tvrdeny a krehky) a to narobi viac skody jak uzitku. Radsej zohnat naradie na to.
Skusal som hladat service manual ale k tomu tvojmu zazraku neviem najst (na eserviceinfo.com je len k inemu sony typu). Ale pozri si ten NB poriadne ze ci tam nie su niekde aj normalne skrutky (krizove alebo inbus), ak ano tak za tymi normalnymi by mohlo byt to co sa ma dat lahsie vymenit (ako RAM apod) a tie specialne by clovek nemal uvolnovat. Ale u tak tenkeho NB nepredpokladam ze by to malo viac "levelov" ale je tam asi len jeden level = otvorit to cele :)
Asi by si mal zhanat niekoho kto sa vrta v mobiloch. Inac to ti nevie rozsirit RAM nejaky cesky sony servis? Sak tam musia mat aj naradie aj ludi na to.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny