Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba s hrou

Dobry den prosimvas potrebuju poradit, mám hru kteru sme rozbalil , nemusise instalovat .. spustim ji a napise mi to :DirectX Error
Code:2156,facility:2166.severity:1
Dik predem ...,

A nebo mam ete jedne problem s hrou ,,, ty problemy se na mně ale lepí co ?:)... kdyz sem spustil hru pařil jsme ok proste no problem .. potom sem si nainstaloval ati ovladace .. a pote kdyz sem dal exe tak mi to nacetlo mysku jak se nacitá ale pak to přestalo a hra nikde .. Prosím o rady
Změna kategorie, původně: Operační systémy (karel)

Předmět Autor Datum
PARDON..Omlouvám Se Pardon .. Neni to operační system .. to sem nedával pozor protože předtím sem mn…
Mraker 16.02.2009 20:26
Mraker
pařil jsme ok proste no problem potom sem si nainstaloval ati ovladace a pote kdyz sem dal exe tak…
karel 16.02.2009 20:31
karel
Pařil jsem oka znamená pařil jsem v pohodě..potom sem nainstaloval ati ovladace pokud .. ses normaln…
Mraker 17.02.2009 17:32
Mraker
uff...neříkám nic..jdu na pivo.
ajavar 17.02.2009 17:48
ajavar
Představ si, že jsi úplně cizí člověk a o tvým problému nic nevíš, nevíš nic o tom, jaký hry to jsou…
Prasak 16.02.2009 22:26
Prasak
Mám operační system xp .. a hru San andreas kteru sem jen rozbalil .. nemusi se instalovat .. pak se…
MRaker 17.02.2009 07:13
MRaker
to existuje originalna verzia san andreas ktora sa neinstaluje ale len rozbali? som nevedel.
Michal2 17.02.2009 11:43
Michal2
pak sem musel kvuli pc sformátovat C: a nainstalovat odznova xp Drivery k základní desce jsi taky… poslední
Prasak 17.02.2009 19:22
Prasak
Najprv skus stiahnut a preinstalovat posledny DirectX runtime, je na www.microsoft.com (pouzijes tam…
MM.. 16.02.2009 23:16
MM..
Smaž gta_sa.set. Poradil bych ti, ať jdeš s GTASA problémem na www.gtaforum.cz. Mám ale dojem, že n…
L-Core 17.02.2009 18:18
L-Core

Pařil jsem oka znamená pařil jsem v pohodě..potom sem nainstaloval ati ovladace pokud .. ses normalni člověk co rozumí trošku tšošilinku pc mohl bys vědět co je to ati.. a co sou to ovladače..a pote co sme dal exe tak to známená no prostě když klikneš míší na exe s hrou exe je přípona a používase vědšinou na spuštění.. a myška jak se načita to snaš víš nebo snad nevíš jak se načíta kurzor ?

Představ si, že jsi úplně cizí člověk a o tvým problému nic nevíš, nevíš nic o tom, jaký hry to jsou, jakej máš počítač, jakej operační systém... a pak by sis přečetl svůj dotaz, pochopil bys, o co se jedná? Já tedy ne. Možná su blbec (dost pravděpodobný), ale v tom případě by muselo být na světě blbců jak naváto (i když to je taky pravda).

Mám operační system xp .. a hru San andreas kteru sem jen rozbalil .. nemusi se instalovat .. pak sem musel kvuli pc sformátovat C: a nainstalovat odznova xp ale to je jedno .. pak jsem to mohl v porádku spustit aj když sem nemněl nainstalovanů grafiku..ale když jsem si ju nainstaloval .. tak mi ta hra uš nešla :/ ..

pak sem musel kvuli pc sformátovat C: a nainstalovat odznova xp

Drivery k základní desce jsi taky nainstaloval?

Možná by ti poradilo více lidí a trochu lépe, kdyby ses dokázal řádně vyjádřit - nikdo ti do PC ani do hlavy nevidí, nenapsal jsi prakticky nic tak, aby se to dalo přesně pochopit. Pokud se budeš k problému vyjadřovat jako dvanáctiletý k sobě rovným, tak se toho asi moc nedozvíš. Že se jedná o hru GTASA jsi měl napsat rovnou, stejně tak, že jsi přeinstaloval systém, jestli ti to někdy vůbec jelo, vypsat trochu důkladněji svoji sestavu.... maximum informací pro představu těch, co jsou ochotni ti poradit (upozorňuji, že zdarma).

Najprv skus stiahnut a preinstalovat posledny DirectX runtime, je na www.microsoft.com (pouzijes tam okienko na hladanie apod)

Ked mas problem s ATI ovladacmi tak ich odinstaluj a nainstaluj tie ktore si mal na CD ku grafickej karte (ono to neni jedno nie vsetky ATI ovladace su pre vsetky ATI karty).

Ked nic z toho nepomoze tak skus napisat o aku hru presne sa jedna, a aky presne mas PC (v tomto pripade asi bude stacit aj napisat aky CPU, a hlavne aka graficka karta (podla moznosti presne znacku a typ))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru