Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zahadne dvd ktore ide a nejde zaroven

ha a mam druhu otazku. vlastne je to skor pribeh bez konca ale mozno sa to uz niekomu stalo.
pred dvoma tyzdnami napalene dvd - nejaky film. znacka memorex (ziadne problemy) napalovacka lg4167B (ziadne problemy).
film ide v stolnom dvd ale desktop film nenacita. takisto ho nespusti ani windvd (ci co tam ma otec). na mojom nb sa film nenacita tiez (dvd romka sa javi ako prazdna resp raw s 0B) ale...po spusteni asusdvd playera a urceni ze source ako dvd romka dvd strasne skrabalo v mechanike a po cca 15-20s sa spustil film.
takze som vlozil dvd do desktopu a skusil spravi image....nero hadze kopec chyb a po 45min ma precitane 33% obsahu. skusim otvorit dvd v nejakom iso programe (tusim iso buster) a...bingo buster mi ukazuje ze mam v dvd romke vlozeny film....dam extrahovat na disk a do cca 20-30min mam film na disku.
takze otazka znie...zle napalene dvd (preboha ucil som to otca pol roka nema co zmrvit v nerovi;o)) zle uzavrete dvd...hm uz ma nic ine nenapada (divne je ze ho prehra nasilim nb ale system ho inak nevidi, v druhom pc ho nevidi system ani dvdplayer ale ho nero ho vie kopirovat a isobuster hlasi ze dvd je bez fyzickych chyb na sektoroch)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nebylo to nahodou vysmazeno v UDF (misto std. ISO9660)? Ja jsem s tim kdysi delal pokusy a chovalo s…
mif 27.01.2006 17:46
mif
"Nebylo to nahodou vysmazeno v UDF (misto std. ISO9660)?" V Neru když dá vypalit DVD-video tak se ty… poslední
Tixi 27.01.2006 21:56
Tixi

Nebylo to nahodou vysmazeno v UDF (misto std. ISO9660)? Ja jsem s tim kdysi delal pokusy a chovalo se to podobne: stolni Panak to prelouskal bez hnuti brvou (ale ten sezere i pivni tacek ;-) ), na PC z toho sel udelat jen image (Alcoholem 120%), prehrat to neslo - PDVD to nacetl a okamzite se kousl obraz.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru