Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Repro pri bielej ploche na monitore bruci, pri ciernej je klud

Eizáci nejsou prasata. Nekvalitní zesilovače to být můžou, dá se to oveřit ale zásahem mikropájkou do PCB a přiletovat tam oddělovací trafa:
http://stepa.wz.cz/hobbies/isol/trafo.jpg (vykuchej nějakou ČB televizi, tam nějaké najdeš, nebo zajdi na http://elektroworld.info, někteří to tam prý hrabou lopatama, tak by ti nějaké poslali i za cenu poštovného)
. Předtím se ale mrkni do té bedny se zesilovačem, jestli tam podobné malé trafko u vstupu také není (o čemž pochybuji, ťing-ťongové šetří kde můžou, kvalitní zesilovač si musíš buďto postavit (pokud máš přístup k nějakému skladu Tesla tak je to otázka pár kaček, ale musíš mít nějaké znalosti v elektronice) nebo za víc než vašich 500 euro :-)). Pokud tam to oddělovací trafko není, tak buď tam bude k těm jackům konektor nebo natvrdo přiletované. Tak ten jack odletuj, připájej tam první 2 vývody toho trafka a ke druhým dvěma připájej vývody toho jacku. Jak tak o tom přemýšlím, teroristicky by sis mohl oddělovací trafko udělat, ale potřebuješ na to aspoň U jádro a tenký měděný drát. Na každý z těch "výstupků" namotáš cca 100 závitů a zapojíš. Ale neručím za to ;-), nejprv si to někde vyzkoušej na osciloskopu, jestli to funguje a nemáš tam zkrat. Ať tě ani nenapadne je kupovat, stojí cca 1000,-Kč, ať žije úprava cen ]:)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny