Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak na programy určené pro tenké klienty v prostředí Windows CE ?

Mám tenkého klienta, který jede na operačním systému Windows CE 6.0 R2. Jak jsem pochopil, jedná se o platformu, na které je založen třeba i OS Windows Mobile pro PDA.

Některé programy, např. Total Commander, jsou i ve verzi pro Windows CE a liší se mezi sebou podle použitých procesorů, např. x86, ARM, MIPS.

Procesor na tom mém klientovi je VIA Eden a měl by být založen na architektuře x86. Přesto se mi na klientovi nepodařilo toho Total Commandera rozběhat ani v jednom provedení.

Proto bych se chtěl zeptat, kde je možno získávat programy pro Windows CE, běžící na tenkých klientech. Jak jsem pochopil, měly by být ve formátu *.cab. Moc tomu nerozumím, neboť např. na stránkách HP jsou pro tenké klienty různé utility, jež jsou však ve formátu *.exe a v prostředí těch klientů nejdou spustit.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jenom posouvám; je nedělní ospalý podvečer, Obama odletěl, Poradňáci nemají do čeho píchnout (konec…
Paullus 05.04.2009 18:14
Paullus
Softwaroví geekové nic? Já to nijak moc nechápu(to okolo toho anorektického zákazníka), ale jak ta M… nový
čumil_old 05.04.2009 20:33
čumil_old
Díky, to vypadá moc dobře. Jako na potvoru jsem ale už doma z kanclu, kde mám toho klienta, takže t… nový
Paullus 05.04.2009 20:45
Paullus
doma z kanclu, kde mám toho klienta, takže to nemůžu vyzkoušet Když je to tenkej klient, máš ho tah… nový
Remca 05.04.2009 22:02
Remca
U nás se nešetří a i tenkej klient je tlustej... poslední
Paullus 05.04.2009 22:35
Paullus

Jenom posouvám; je nedělní ospalý podvečer, Obama odletěl, Poradňáci nemají do čeho píchnout (konec konců Michelle odletěla taky), třeba někdo poradí.

Jinak abyste to nemuseli všechno číst, sháním programy pro Windows CE Embedded, přičemž zejména zoufale toužím po nějakém audio recorderu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru