Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aky program pre Geotagging?

O tom viem, ale ako som hovoril, neviem ako dlho bude trvat zobrazovanie 10 000, alebo napr. 100 000 obrazkov a nasledne ich filtrovanie.

...Chvilu som to testoval a stale mi tam chyba tlacidlo so sablonami, na ktore by som klikol ako napr. na filter, vybral polozku a poloha z tej sablony by sa pridala do vsetkych oznacenych suborov.

Teraz je to mozne len pomocou tl. Editovat a tam je dalsia neintuitivna procedura ktoru musim absolvovat - musim oznacit - druhykrat (zbytocne IMHO) vsetky subory, ale kl. skratky ako Ctrl+A, alebo Ctrl+Shift+End samozrejme nefunguju. Musim kliknut na velke tlacidlo "Nastavit tyto hodnoty pro vsechny.." (bezny clovek nema ako vediet ze tu musi kliknut vzdy), potom OK, este raz OK a potom este kliknut na Save tl. a opat OK (opat zbytocne IMHO) koli casovej zone.

Netvrdim ze tento program je zly, naopak, dokaze toho vela, ale jednoduche veci sa tu robia pomerne zlozito a hlavne neintuitivne. Viem sa naucit robit aj s neintuitivnym programom, ale preco ked nemusim? Predstavte si ze by ste museli vytacat cislo na mobile, mozno je to extrem, ale je to velmi podobne, clovek si tazko zvyka na zlozite veci ked vie ze to ide aj jednoducho. Ale mozno ma uz prilis rozmaznali programy ako HotkeyP, XnView, FreeCommander, AIMP, TeamViewer...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny