Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Omezení přístupu do sítě

Tak neviem. Malá ukážka :
__________________________________________________ _________________
Sdílení složky nebo jednotky

Otevřete Průzkumníka Windows a najděte složku nebo jednotku, kterou chcete sdílet.
Klepněte na ni pravým tlačítkem myši a potom klepněte na příkaz Sdílení.

Na kartě Sdílení klepněte na přepínač Sdílet tuto složku.

Chcete-li změnit název sdílené jednotky nebo složky, zadejte do pole Název sdílené položky nový název. Tento nový název se zobrazí uživatelům, kteří se připojí ke sdílené jednotce nebo složce. Vlastní název složky nebo jednotky se nezmění.

Pokud chcete ke sdílené složce nebo jednotce připojit komentář, zadejte text do pole Komentář.

Chcete-li omezit počet uživatelů, kteří se mohou ke sdílené složce nebo jednotce současně připojit, klepněte u možnosti Omezení počtu uživatelů na přepínač Nejvýše a zadejte počet uživatelů.

Jestliže chcete nastavit oprávnění ke sdílené složce u sdílené složky nebo jednotky, klepněte na tlačítko Oprávnění.

Chcete-li nastavit u sdílené složky použití offline, klepněte na tlačítko Mezipaměť.

Poznámky

Chcete-li sdílet složky a jednotky, musíte být přihlášeni jako členové skupiny Administrators, Server Operators nebo Power Users.

Chcete-li otevřít Průzkumníka Windows, klepněte na tlačítko Start, přejděte na příkaz Programy, přejděte na položku Příslušenství a klepněte na položku Průzkumník Windows. Jestliže se karta Sdílení nezobrazí, pokuste se pomocí modulu snap-in Služby spustit službu Server.

Pokud je již složka sdílena, klepněte na tlačítko Nové sdílení a zadejte nový název sdílené položky. Zadáním znaku $ jako posledního znaku názvu sdílené položky lze sdílenou složku skrýt, aby ji nebylo možné procházet. Uživatelé nebudou moci tuto sdílenou složku při procházení pomocí Průzkumníka Windows nebo složky Tento počítač zobrazit, ale budou si ji moci namapovat.

Modul snap-in Sdílené složky lze použít k vytváření a správě sdílených složek, k zobrazení seznamu všech uživatelů připojených ke sdílené složce prostřednictvím sítě, k odpojení jednoho nebo všech uživatelů a také k zobrazení seznamu souborů otevřených dálkově připojenými uživateli. Je také možné jej použít k zavření jednoho nebo všech otevřených souborů.

Příbuzná témata
__________________________________________________ __________________

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny