Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno "Chyby" této poradny

Přátelé, přiznám se, že mne poněkud udivuje míra náročnosti některých návštěvníků na projekt téhle Poradny, zvlášť za situace, kdy většina z nás přichází z poradny na Živě.cz. Úvahy o tom, zda by se avatar měl jmenovat jinak než avatar, požadavky, aby tento avatar-neavatar mohl být animovaným gifem apod., mi připomínají traktoristu, který sleze ze Zetoru, posadí se do bavoráka sedmičkové řady a stěžuje si, že palubní navigace řízená GPS chytá jen osm družic.
Uvědomme si, že tohle dělá pár chlapů z vlastní iniciativy, obětují tomu zejména svůj čas, který by určitě mohli a uměli využít smysluplněji a dokonce odmítají příspěvky na svou činnost.
Podle mého názoru bychom se měli zaměřit spíše na to, aby tato Poradna vyhovovala svému zásadnímu účelu, tj. poskytování rad a předávání si informací z oblasti IT techniky a tomu jsme v maximální míře podřídili i naše požadavky.
Samozřejmě, že i zde se bude vyskytovat skupina prudičů a kverulantů, na které je zbytečné apelovat, neboť jejich počínání je dáno vrozenou strukturou jejich osobnosti. Na ty bude nutno v případě nezbytnosti aplikovat sankční ustanovení pravidel Poradny. Myslím, že moderátoři jsou natolik zkušení, že budou umět tuto míru citlivě posoudit.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny