Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook AMILO Pa 3553 - drivery pro XP

Od rána se drbu s tímhle křápem, zákazník tam chce místo Vist XPčka. Dostal jsem do toho zvuk, SMBus, síť... ale nemůžu do toho zaboha nainstalovat grafiku (Radeon 3470 a HD3200), vždycky se to po restartu kousne a musím to natvrdo vypnout. Potom už zbývá jen obnovit z image a zkoušet zase jinej postup (kterej končí stejně...). Prošlo tím už snad pět ovládačů, modifikovaný, nemodifikovaný, s CCC, bez CCC... Na posledních Catalystech je pokrok - sice je černá obrazovka, ale zahraje to úvodní znělku. No a nechci vidět to, až se tam budu pokoušet dát WLAN.

Prolezl jsem net, samozřejmě FSC stránky jako první, ale nemůžu se žádnýho kloudnýho výsledku dopátrat. Zkoušel někdo na tuhle bestii dostat XP a povedlo se mu to? A případně byl by ochoten se podělit o postup? Dík.

Předmět Autor Datum
Toto jsi četl? http://www.amilo-forum.com/topic,2062,-Amilo-pa-35 53-xp-drivers.html Jinak samotné…
host 04.03.2009 20:06
host
Me hodne pomohl "Driver genius Profesional",ted na to pouzivam DVD stazene z Rapidu 4GB a asi 100 00…
Tixi 04.03.2009 20:11
Tixi
Možná postup popsaný tady: "No nevim jak u XP, ale u Vist jsem nainstaloval nove ovladace od ati pro…
nononot 04.03.2009 20:16
nononot
Díky všem za nakopnutí, prolezl jsem toho za dnešek tuny, ale jak se zdá, nikdo to ještě nerozchodil…
mia 05.03.2009 12:17
mia
Takže jsem složil zbraně a přiznal porážku (=nainstaloval Visty). Ale ani pod Vistama nebyla instala… poslední
mia 06.03.2009 01:27
mia

Možná postup popsaný tady: "No nevim jak u XP, ale u Vist jsem nainstaloval nove ovladace od ati pro 3470 i 3200 a funguje to v pohode. Akorat pred instalaci 2. ovladace jsem smazal slozku ati,kterou vytvari na disku kazda instalace ovladacu. Mozna ze by toto funguvalo i pod xp..."
A ještě upozornění z diskusena czc : " !!!!!!!!!!!! POZOR !!!!!!!!!!!!! | od: SEHNER odpovědět 1.2.200911:22:16

Po zakoupení tohoto produktu nastali menší komplikace a to:
Po každém restartu,či zpuštění se automaticky zapínala web kamera (Otravné)
Po každém restartu,či zpuštění ručně zapnout Wi-Fi (Otravné)
Potíže s Ati.
Řešení prosté.Aktualizace verze Bios z 1.1 na 1.16 z tohoto roku (6.1.2009) pomocí Win Flash.Je nutné mít zapojený zdroj + baterii !"
Zkušenost jednoho zákazníka: pomůže prý podpora od F-S, ale dost se cukaj..

Díky všem za nakopnutí, prolezl jsem toho za dnešek tuny, ale jak se zdá, nikdo to ještě nerozchodil. Teď stahuju z Asusu nějaký 350megový zip s ovládačema pro Mobility Radeon 3470, to bude asi poslední pokus a pak se na to asi bodnu a hodím tam Visty :-(

Takže jsem složil zbraně a přiznal porážku (=nainstaloval Visty). Ale ani pod Vistama nebyla instalace grafiky žádná prdel. Stáhnul jsem ovladače od FSC (klasický ani modifikovaný Catalysty se nechytaly) a po nainstalování a restartu byl u obou grafik žlutý vykřičník s kódem 38. A nechytalo se to ani po několikátém restartu. Nakonec jsem nechal online zkontrolovat ovládače u FSC, grafiku to nenašlo, ale nainstalovalo to zvukovku (co už tam byla), Launchmanager a čtečku karet, pak to chtělo restart a po restartu se najednou chytla i grafika. Tož nevím co jí pomohlo, žeby ten Launchmanager? V každým případě už to chodí, FSC s Mrkvosoftem si můžou připsat další čárku za nasranýho technika a nasranýho uživatele... Nesnáším Visty! :-(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru