Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook AMILO Pa 3553 - drivery pro XP

Od rána se drbu s tímhle křápem, zákazník tam chce místo Vist XPčka. Dostal jsem do toho zvuk, SMBus, síť... ale nemůžu do toho zaboha nainstalovat grafiku (Radeon 3470 a HD3200), vždycky se to po restartu kousne a musím to natvrdo vypnout. Potom už zbývá jen obnovit z image a zkoušet zase jinej postup (kterej končí stejně...). Prošlo tím už snad pět ovládačů, modifikovaný, nemodifikovaný, s CCC, bez CCC... Na posledních Catalystech je pokrok - sice je černá obrazovka, ale zahraje to úvodní znělku. No a nechci vidět to, až se tam budu pokoušet dát WLAN.

Prolezl jsem net, samozřejmě FSC stránky jako první, ale nemůžu se žádnýho kloudnýho výsledku dopátrat. Zkoušel někdo na tuhle bestii dostat XP a povedlo se mu to? A případně byl by ochoten se podělit o postup? Dík.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže jsem složil zbraně a přiznal porážku (=nainstaloval Visty). Ale ani pod Vistama nebyla instala… poslední
mia 06.03.2009 01:27
mia

Takže jsem složil zbraně a přiznal porážku (=nainstaloval Visty). Ale ani pod Vistama nebyla instalace grafiky žádná prdel. Stáhnul jsem ovladače od FSC (klasický ani modifikovaný Catalysty se nechytaly) a po nainstalování a restartu byl u obou grafik žlutý vykřičník s kódem 38. A nechytalo se to ani po několikátém restartu. Nakonec jsem nechal online zkontrolovat ovládače u FSC, grafiku to nenašlo, ale nainstalovalo to zvukovku (co už tam byla), Launchmanager a čtečku karet, pak to chtělo restart a po restartu se najednou chytla i grafika. Tož nevím co jí pomohlo, žeby ten Launchmanager? V každým případě už to chodí, FSC s Mrkvosoftem si můžou připsat další čárku za nasranýho technika a nasranýho uživatele... Nesnáším Visty! :-(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru