Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WMP11 - hlásí že není nainstalován kompatibilní dekodér DVD

Při vložení DVD do disk. jednotky, mě Media player 11, hlásí že není nainstalován kompatibilní dekodér DVD. Nevím jaký dekodér nainstalovat. Hledal jsem na webu, ale všechny rady byly v angličtině. Mám oper. syst. - Windows XP Home. Disketová jednotka - Optiarc DVD AD-7203S. Verze ovladače - 5.1.2535.0. Děkuji Karel.

Změna předmětu, původně: dekodér dvd (host)

Předmět Autor Datum
program Gspot by mel zjistit jaky kodek vam v PC chybi a taky doporucuji pouzivat neco lepsiho nez W…
programator 05.03.2009 19:51
programator
Ak chcete prehrávať disky DVD, v počítači musí byť nainštalovaná jednotka DVD a kompatibilný dekodér…
pme 05.03.2009 20:21
pme
xp ještě nemají z licenčních důvodů kodek meg2. získáš jej instalací buď slušnějšího dvd přehrávače…
lední brtník 05.03.2009 20:22
lední brtník
nájdi si GPL mpeg2 decoder od Petra Wimmera a Vigovského AC3 kodek a náš všetko,čo potrebuješ k preh… poslední
audax 06.03.2009 09:32
audax

Ak chcete prehrávať disky DVD, v počítači musí byť nainštalovaná jednotka DVD a kompatibilný dekodér DVD. Ak sa zobrazí chyba, ktorá signalizuje chýbajúci dekodér DVD, kliknutím na tlačidlo Pomocník na webe v dialógovom okne chybového hlásenia sa dozviete, akým spôsobom ho môžete získať.

Toto je v Helpe k WMP11....

xp ještě nemají z licenčních důvodů kodek meg2. získáš jej instalací buď slušnějšího dvd přehrávače (power dvd býval někdy přiložen ke grafikám), nebo v balíku kodeků, nebo s jiným rozumnějším přehrávačem - ten si kdyžtak chybějící kodek najde a stáhne sám (vlc, kmplayer, gom player, ...)

nejsem vůbec paranoidní, ale věřím že produkty microsoftu jsou děravě = nebezpečné, neschopné, s default nastavením se chovají jako spyware (informace o mě vynášejí ven microsoftu), dlouhodobě není znát snaha jejich špinavé vlastnosti omezit.
čili nikdy bych je nepoužil třeba k přehrávání hudby nebo k surfování. prostě redmonton je říše zla a basta.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru