Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Legál Win XP PRO,MS OFFICE 2007

Nedávno sem měnil HDD kvůli chybným sektorům dali mi nový a SEAGETE BARRACUDA 250GB za MAXTOR 320GB a v servisu náš známí mi tam dál legální Win a legální OFFICE 2007 jenom zlegalizované a nedal mi k nim ani key k Windowsu jsem si ho zjistil ale k OFFICE ne..(nevíte jak by se dal?)a jak je možné že za to chtěl jen cca 1000kč za celou opravu atd...když mi tam dal tyhle věci legál??Kámoš řikal že asi dostává nějaké licence když obědnává od nich zboží ale nejde mi to do hlavy,co myslíte vy?A ještě tak mimochodem od té doby co tam mám ten nový HDD tak nějak dlouho trvá než se začne nabýhat Windows je tam nějaká větší mezera hned po BIOSu a je to tak asi 7sekund a newím co stím díky za odpovědí a nesmějte se mi.:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jeste jsem za 12 let neslysel,ze by nakej softw.fizl vychytal obyc.nekomercniho usera,kterej si jen…
Tixi 09.03.2009 20:11
Tixi
Ziadnych 70% nepirati. V europe (myslim tym fakt europu a nie nejake polsko) je tipnem si vyse 90% s…
MM.. 09.03.2009 20:21
MM..
Jasne ze byl.No asi ti budu muset jeden key poslat at mi veris,jenze nevim kam:-)Samo ze na nem chod…
Tixi 09.03.2009 21:04
Tixi
Nic mi neposielaj (ja take zablokovane kraviny nepotrebujem, keby som potreboval kradnut tak si upra…
MM.. 09.03.2009 21:06
MM..
Tak sem zapl druhy PC a pres start,napoveda a odb.pomoc,win.update a naslo mi to 2aktualizace pro Wi… nový
Tixi 09.03.2009 21:36
Tixi
Neviem kde co tahas ale mal si zapnut IE a ist na www.windowsupdate.com a tam sa doklikat az kym ti… nový
MM.. 09.03.2009 21:40
MM..
http://new.flyshare.cz/stahni/29389/Win.JPG asi sem to spatne nahral nový
Tixi 09.03.2009 21:43
Tixi
no ten tvoj win vyzera (vzhladom) skor jak dajaky ocrackovany zavireny "XP ultimate" nový
MM.. 09.03.2009 21:46
MM..
Proc zavirovany? Je tam jen vzhled visty Brico pack 2.1.0 nový
Tixi 09.03.2009 21:55
Tixi
Tak te musim zklamat,vsech 18 aktualizaci pro MS OFFICE 2007 Entrprise a 2 pro Winy prosly v pohode… nový
Tixi 09.03.2009 22:30
Tixi
Ja neviem co myslis tym "servis key" ani co to tam vlastne mas, ale asi to nebude VLK z internetu a… nový
MM.. 09.03.2009 22:43
MM..
No tak ho nazval jeden PC Doktor pred 5lety a rikal,ze pojede "porat" a ono taky ze zatim jo.Nevim o… poslední
Tixi 09.03.2009 23:05
Tixi

Jeste jsem za 12 let neslysel,ze by nakej softw.fizl vychytal obyc.nekomercniho usera,kterej si jen s PC doma hraje.Jen ty kteri na tom vydelavaj(pali ruzny piraty a pak je ruzne prodavaji).Papa Gates dobre vi,ze 70% domacich useru ve vych.Evrope jede na piratech,a toleruje to "zatim", bodejd by ne?,dela mu to totiz reklamu (za kterou plati tim,ze to toleruje), kolik lidi jede na jeho OS.Po netu se vsude vali spousty VLK a servisnich klicu co si nemuze dovolit zablokovat,sam jich par mam a jedou uz pres 5-6let i na ten OF2007 (zadny cracky a prepisovani souboru).Obycejny cechoslovak si rekne:proc platit za XPpro 3,5litru a jeste neprenosnou,kdyz soft.policajti nechodi za obyc.userama a Papa G to toleruje?!
PS: tento nazor nezastavam,ale bohuzel to tak je.

Ziadnych 70% nepirati. V europe (myslim tym fakt europu a nie nejake polsko) je tipnem si vyse 90% software LEGALNY (mna osobne ide vystert ked pocujem jak moj nemecky kolega vyhodil 200 euro za MS office a este sa s tym blbec chvali :-), namiesto toho aby pouzil doma open office zdarma, proste je to debil no, ale kupi si to).
MS nic netoleruje. Ma dostatok "reklamy" na uradoch a skolach a spinavycmi praktikami rozsirene proprietarne formaty, viac "reklamy" nepotrebuje.
Na predajcovi ktori instaluje taketo "legalne" Win bez stitku by si MS alebo OSA ci kto pekne zmlsli.

P.S. VLK pouziva iba blb, ptz kedykolvek ti tie Win moze MS zatrhnut (ptz test bloknuteho VLK je uplna trivialita), a so zablokovanym VLK ti ani nefunguje web Windfowsupdate a WMP11 atd.
Ked uz kradnut tak cez oembios to je 100% funkcne a vzdy bude (lebo keby prestalo fungovat jedno s oembios tak by prestalo fungovat na svete aj dalsich 10 milionov znackovych PC). Ale psssst :-)

P.S.2. vsetky VLK ktore sa valaju na nete su zablokovane (skus ist na start-windowsupdate alebo nainstalovat si WMP11 a uvidis. To ze ti tie VLK este funguju je asi len lenivost MS urobit update ktore ich blokne uplne (co kludne moze MS urobit aj zajtra)) Alebo neupdatujes a potom ale ti dakujeme za to ze mas zombie PC a rozosielas denne milion spamov s virmi.
A "proc platit za XPpro 3,5litru"? Aby fungovali. Bezny clovek nie je schopny ukradnut Win tak aby 100% fungovali (vcetne update atd)

Bol si uz vobec niekedy "v europe", alebo odkial beres svoje mudrosti?

Jasne ze byl.No asi ti budu muset jeden key poslat at mi veris,jenze nevim kam:-)Samo ze na nem chodi updaty IE7 a WMP11,hned par minut po instalu se to na me zacne valit a i overeni legalnosti OS v aktualizacich nechavam.Akorat ten WMP11 a IE7 jsem si nalil uz do sveho instalacniho CD.
PS: Klidne ti ten key poslu a prover si to sam a pak se ozvi!

Nic mi neposielaj (ja take zablokovane kraviny nepotrebujem, keby som potreboval kradnut tak si upravim BIOS na oembios), chod s tym VLK na start-windows update (alebo start - microsoft update) a napis mi ci sa dostanes az po uzivatelsku volbu aktualizacii. IMHO nedostanes. Jak kliknes ze chces si vybrat sam aktualizacie tak to hodi kontrolu a hlasku blocked VLK (pokial mas ten VLK z internetu tak je na 99.9999% zablokovany)
P.S. ani WMP11 by si nenainstalil (instalator robi kontrolu) a aj ked chces stiahnut nieco rucne z MS stranok tak kde je kontrola mas smolu. Autoupdate ide aj s bloknutym VLK (ale len kriticke updaty, volitelne proste nestiahnes)..

Tak sem zapl druhy PC a pres start,napoveda a odb.pomoc,win.update a naslo mi to 2aktualizace pro Win a 18 pro OF2007 uz je sosam,tak jsem zvedav,jinac uz jich mam v PC asi 51 i s SP3

Neviem kde co tahas ale mal si zapnut IE a ist na www.windowsupdate.com a tam sa doklikat az kym ti ponukne tlacitko "Vlastni" (Výběr volitelných a nejdůležitějších aktualizací pro systém Windows a další programy) tak zmacknut to "Vlastni". Ked ta to pustilo dalej tak ok mas VLK bud z tych 0.0001% nezablokovanych (co uz zajtra nemusi platit), alebo nejak inac osefovane vo Win (neviem odkial mas instalacku a co v nej uz bolo menene).

Tak te musim zklamat,vsech 18 aktualizaci pro MS OFFICE 2007 Entrprise a 2 pro Winy prosly v pohode jen na servis KEY,instalaci XPproSP3 jsem si delal sam,jsou to ciste XPpro+sp3+WMP11 a IE7,ktere jsem tam zamontoval pres nLite.Mam to na druhem PC se kterym tu obcas blbnou decka kdyz prijedou,proto sem neinvestoval do leg.OS.:-)

Ja neviem co myslis tym "servis key" ani co to tam vlastne mas, ale asi to nebude VLK z internetu a instalacka VLK Win. Mne osobne je to fuk, VLK z inetu (a z keygenov) su zvycajne vsetky bloknute nehovoriac o tom ze keygeny su vsetky zavirene. Skusal som kedysi davno VLK klucov aspon 50 z roznych zdrojov (len kvoli Win na testovacie ucely, nepouzivam to) a vsetky boli bloknute.

No tak ho nazval jeden PC Doktor pred 5lety a rikal,ze pojede "porat" a ono taky ze zatim jo.Nevim od kud to je.Proste ho pouzivam kdyz lidem instalim PC a testuji ( a aktualizuji ),pak ho maznu a budto maji svoje nebo si koupi nove,ale diky nemu uz maji IE7 a WMP11 ikdyz to jsou MS sr.cky.Neni to VLK,ten mam taky jeden z univerzity nebo VŠ z Blavy a kupodivu funguje uz 3 roky taky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru