Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVB-T neni signal

Až se budeme bavit o dálkovém přijmu budeme počítat velikost dipolu v mnohaprvkové anténě v závislosti na přijímané frekvenci, ,velikosti a rozteči eflektoru, totéž platí i o direktorech, o činiteli zkrácení v souvislosti s použitým materiálem a jeho tloušťkou a prostředím. O směrovosti, případně širokopásmovosti. Rovněž si můžeme popovídat o typech - YAGI , kubická, buzená patrová..O koaxiálech, použitém dielektriku, použitém stínění - páskové , pletené, kombinované, dvojité, ochranném plášti jednoduchém, dvojitém, vnitřním, venkovním, odolnosti proti UV záření v závislosti na použitém materiálu. O použití anténích soustav a způsobu jejich propojení a přizpůsobení impedance.
My tu ale dřistáme o anténě neanténě která by nebyla vidět, nic nestála a věř, že pokud nejsi v silném homogením poli na centimetru záleží tak, jako u přirození.
Zesilovač používat jen když není jiná možnost a pokud možno rukou odborníka, hlavně v architektuře domovního rozvodu. :-D Digitál reaguje na zesilovač jinak, než analog.
Howgh.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny