Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Soam od Dr. Browna

Je to na způsob drahoušek zákazník.

Vážený příteli,

I am Dr.Harcourt Brown Od Harlsden, North West London, tady v Anglii. I práce pro Nawest Bank Corporation v Londýně. Píši vám z mé kanceláře, která bude mít obrovský přínos pro obě us.In mého oddělení, je asistent manažera (Greater London Krajský úřad), jsem zjistil, opuštěné částku ve výši $ 12,5 milionů dolarů USA (twelve.five sto milionů nám dolar) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků Pozdní Mr.Thompson Morrison americká občan, který bohužel přišel o život při zřícení letadla z Alaska Airlines Letadlo 261, který havaroval na 31. ledna 2000, včetně jeho manželky a jediná dcera.

Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, obzvláště vzhledem k citlivosti na transaction.and důvěrnost zde. Nyní náš bankovní bylo čekání na některý z příbuzných přijde-až k tvrzení, ale nikdo udělat that.I osobně byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným po dobu 2 let, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / vůle příjemce, aby zemřelého tak, že výtěžek z tohoto účtu, oceněný na $ 12,5 milionu dolarů může být vyplacena na vás.

To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent, 60% pro mě a 40% na vás. Mám zajištěné veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity pro zálohování toto tvrzení jsme tvorby. Všechno, co potřebuji, je vyplnit vaše jména na dokumenty a legalizovat to u soudu dokázat, jste zde jako oprávněný příjemce. Všechny Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a Trust umožnit nás vidět tuto transakci prostřednictvím. Já vám zaručit, že to bude popraven za legitimní uspořádání thatwill chránit vás z jakéhokoli porušení zákona.

Zajistěte mi následující: jak jsme na 7 dní spustíme ji projít. je to velmi URGENT PROSÍM.

1. Vaše celé jméno
2. Vaše telefonní číslo
3. Vaše kontaktní adresa
4. Vaše pohlaví a věku
5. Jádrem práce / Povolání

S prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento návrh zajímavý. Prosím o Vaše potvrzení této zprávy a uvedením Vašeho zájmu i poskytnou vám více informací. Endeavor dejte mi vědět na vaše rozhodnutí, spíše než držet mě čeká.

S pozdravem,
Asistent Manažer
Dr.Harcourt Brown

Kolik (tisíc) lidí na tohle skočí?

Pavel

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tady v našich končinách? Rozumnej člověk podle strojovýho překladu rozpozná kravinu a podvod, blbec…
Prasak 10.03.2009 18:45
Prasak
Jojo, učitekl nám řikal že znal dv lidi tak inteligentní, že se furt učili. Do školy v teplákách, ot…
Gazzy 10.03.2009 18:56
Gazzy
Teď nevím, kam zařadit tebe - z tvýho textu není poznat, co je ironie a co není, až to ztrácí smysl.
Prasak 10.03.2009 19:01
Prasak
Ironie není nic :-D - Prostě to tak bylo. Byly tak inteligentní, tak vysoký IQ, že nějaká základní h…
Gazzy 10.03.2009 19:52
Gazzy
Nešlo to IQ náhodou do mínusu?
vlk56 10.03.2009 20:19
vlk56
Ne, byly to normálně nějaký ty študenti na vysoký škole atp. Prostě ale byly tak inteligentní, že vš…
Gazzy 10.03.2009 20:21
Gazzy
To se občas stává, že inteligence uskřípne empatii, sociální dovednosti, praktický návyky atd. Necht… poslední
Pavel 10.03.2009 22:43
Pavel

Ne, byly to normálně nějaký ty študenti na vysoký škole atp. Prostě ale byly tak inteligentní, že všechno ostatní než učení šlo do háje...

Fakt to prej byly hafo chytrý lidi, to jako všechno věděli. Ale něco jako učesání se do školy, nějaký čístý hadry, to nezanli..Prostě jenom učit učit učit...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...