Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde získat Zoner?

Mne nejde o to srovnat co je lepsi a co horsi, to at si udela kazdy srovnani sam. Ja jsem psal muj nazor. Zkousel jsem oba programy a PSP je proste mnohem lepsi (navic ja ho mam koupeny ani ne za pulku, co stal Zoner), navic umi praci ve vrstvach a je i v obchode levnejsi nez Zoner. Takze i kdyz budes umet pracovat v Zoneru a v PSP, tak az budes nahodou chtit delat upravy fotek, tak zjistis, ze Zoner v podstate nic z uprav neumi. Neumi ani poradne zpracovat RAW, navic ho zpracovava silene pomalu.
Ja jsem ale nepsal, ze casopis nabidne plnou verzi, prave jsem psal, ze on chtel neco z casopisu a pokud si zvykne na Zoner profi, tak bude verzi z casaku zklaman, protoze ta neumi zhola nic.
Jinak samozrejme plne verze nekterych programu v casacich vychazi, ale urcite to nebude Zoner, ktery je predrazeny na to co umi vskutku silenym zpusobem a neni daleko doba, kdy se prodaval v Nemecku a USA za pulku, co tady doma pro cechy s podstatne mensi kupni silou. Zoner pro me neni solidni firma uz jen z tohoto duvodu a pak jak jsem psal, kdo dela z fotkama, tak ti rekne, ze to za ty penize nic neumi. I ACDSee Pro byl v jednu dobu pri priznivym kurzu levnejsi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny