Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde získat Zoner?

Ja se dohadovat taky nehodlam, ale jak jsem psal, napsal´s kravinu, protoze on pozaduje, jak z jeho vsech prispevku vyplyva, neco levnyho a ty mu radis stahni si verzi home nebo profi, ale mezi temato verzema je pro cloveka co upravuje fotky rozdil jako krava a v cene je to rozdil taky velky. Mimochodem do jeho rozpeti se nevejde ani verze Home. Jak jsem psal, pokud zkusi profi, bude ji chtit, protoze umi o dost vic nez home a profi stoji 2000kc, ne tech par stovek co on psal. Jinak si pouzivaj co chces, mne je to jedno, ale radit nekomu at zkousi verzi profi, kdyz on nechce utratit ani za home, je trochu postaveny na hlavu.
Dal pises, ze si to osaha,. Dobre, on si to vyzkousi, zvykne si na funkce, ktery ma profi a pak ty stejne funkce bude hledat ve verzi home, ale tam jaksi nebudou, uz to chapes? Predpokladam, ze 2000kc za verzi profi nevyhodi.
Proste je to jako bys novymu ridicovi rekl, at si zkusi Porsche a Fabii a pak se rozhodne. Pritom on je ochoten utratit cca jako za Trabanta.
Tim s debatou koncim, je naprosto zbytecna a jde mimo tema.

Pro autora dotazu- hlidej casaky nebo si stahni nejaky free program, pokud nebudes delat s fotkama slozity upravy, tak ti staci treba Photofiltre nebo Xnview nebo Irfan. Nebo cokoli jiny, od zakladniho zoneru se to moc nelisi a nektery funkce to ma dokonce navic. Pokud se s tim chces trosku vic sudlit, tak si stahni Paintnet, umi i vrstvy a je zadarmo. Pokud chces delat z rawu, tak ve vetsine pripadu je nejlepsi sw od vyrobce fotaku, coz je zase zadarmo. No ale pokud chces neco lepsi, tak si to budes muset shanet sam, tos snad pochopil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny