Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozsirenie pre Thunderbird na upozornovanie na novy mail

Thunderbird mi vyhovuje po vsetkych strankach az na notifikaciu a tray ikonu, pre zobrazovanie v tray pouzivam Thunderbird-Tray, nefunguje ale uplne idealne. Dalej tray ikona ktora sa zobrazi pri prichode novej spravy sa casto skryje (za tu sipku, je to vlastnost Windows) a dalsia vlastnost, alebo skor chyba neumoznuje nastavit aby sa urcita ikona neskryvala, vzdy sa to zmeni aj ked to nastavim inak. Ked nie som pri PC ked mi pride mail, niekedy ani neviem ze prisiel. Preto hladam rozsirenie, alebo plugin ktory ma upozorni na novy email vzdy, podobne ako napr. Skype alebo Trillian - v taskbare zacne oranzovo blikat polozka programu a zostane oranzova az kym tam nekliknem. Stacilo by toto, mozno sa to da nastavit aj priamo v programe, ale nenasiel som to tam. To rozsirenie by mohlo okrem toho prehrat zvuk, prip. este inak upozornit na novy mail a tiez upozornovat na neprecitane maily pri starte, ako moznost, nemalo by byt ani prilis agresivne, bez moznosti to zmenit. Existuje take?

Dakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
no zrovinka včéra jsem to našel jako běžný dotaz na linux fóru, že tenhle problém řeší program alltr… nový
programator 27.03.2009 08:46
programator
mailbox-alert nemám vyzkoušené,ale mohlo by to být ono..... nový
Beda 1959 27.03.2009 16:52
Beda 1959
Dik, nainstaloval som to ale nemam moznost zmenit ziadne nastavenia. Mam Portable verziu 2.0.0.21. P… nový
Dreamer 27.03.2009 23:46
Dreamer
Tesil som sa predcasne, po restarte to uz nefunguje, mozno je to tym ze pouzivam portable verziu. Pr… poslední
Dreamer 01.04.2009 01:07
Dreamer

no zrovinka včéra jsem to našel jako běžný dotaz na linux fóru, že tenhle problém řeší program alltray, ale je jen pro Linux... (no kdyby ste náhodou někdy zauvažoval... :) )

No není problém někomu za dopsání této jednoduché fce zaplatit, je to práce na pár minut pro schopného člověka a částka taky nemusí být veliká... zkuste nahodit dotaz na forum.builder.cz, sekce C++

Dik, nainstaloval som to ale nemam moznost zmenit ziadne nastavenia. Mam Portable verziu 2.0.0.21. Poslal som si ale skusobny mail, tak uvidim ci sa nieco zmeni...

Edit: Tak nic, ziadna zmena. Restartoval som program, neskor skusim aj pocitac, ale pochybujem ze to pomoze.

Tak uz som to rozchodil, bolo treba kliknut pravym tl. na Inbox a tam boli nastavenia. Musel som zadat vysoke cislo pre zobrazenie, aby nezmizlo, inak by to bolo to iste, teraz ked to bude fungovat sa mi zobraziikona a text a nemalo by to zmiznut kym na to nekliknem.

Takze dakujem za tip, funguje to, ale keby mal este niekto tu standardnu moznost, blikajucu oranzovu polozku, mozte napisat. Temu oznacim za vyriesenu, kedze mi to staci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru