Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Při přehrávání v KMPlayeru a GomPlayeru jsou problémy a velké...

vlasta nereg, ja vobec nechapem zmysel tvojho prispevku. To co si sem skopirovala je uplny drist nejakeho blba (ktory prave spadol z mesiaca a asi este nepocul o MPEG4).

MJPG nie je bezny - na tipujem 50% az 90% PC vobec neni nainstalovany. Je tazke ho zohnat pretoze je to proprietarna platena hovadina (dodava sa casto k SW ku kameram kde sa plati za kameru) zdarma myslim nic neni.

Ak je to avi aj na to aby si to pozrel aj niekto iny na svojom PC, tak v MJPG to necha len blb. Normalny clovek to bud prevedie na video-DVD (mpeg2) a napali na DVD, alebo do XVid alebo DivX .avi, co su kodeky ktore su zdarma, funguju 100%, a ma ich na PC snad kazdy (a ked nema tak si za 2minuty stiahne).

A ten zvuk v tom je vobec neskompresovany (zabera zbytocne niekolko sto MB) a je nekvalitny (22kHz), ten avi je uplny smejd.

P.S. mozes sem vypisovat co chces, a distribuovat svoje videa v MJPG s neskompresovanym zvukom a potom sa cudovat preco to zabera 2x viac MB a nikto nevie prehrat, mne je to uplne fuk.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny