Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Při přehrávání v KMPlayeru a GomPlayeru jsou problémy a velké...

Prehravace funguju. Ale nikdy neboli robene na ten tvoj nestandardny format. Uz som to pisal aspon 5x ked mas na ten tvoj format vo svojich Win spravny kodek, tak si v prehravaci nastav aby pouzil ten kodek ktory mas vo Win (v 99% PC spravny kodek nainstalovany neni, tak preto to tak nastavene neni).

P.S. a nie som ziadna mladez, tak by som poprosil bez narazok. Tiez ta mozem nazvat mladou namyslenou studentkou co si mysli ze je kralovna sveta lebo obhajila nejaku diplomovku (no hura, ked si spomeniem na obhajovanie diplomoviek (bolo to este v minulom tisicroci tak musim chvilu spominat), tak sa nad argumentom "je to z obhajenej diplomovky" musim povalat od smiechu. Diplomovky nikto poriadne necita.).

P.S.2. a ked stale nechapes preco je MJPG nestandarny format, tak pre toto:
http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_JPEG
there is no document that defines a single exact format that is universally recognized as a complete specification of “Motion JPEG” for use in all contexts. This raises compatibility concerns about file outputs from different manufacturers.
Anglicky dufam vies ked uz nie si mladez. Moze sa stat ze zoberes nejaky MJPEG ktory vyliezol z kamery od ineho vyrobcu, a nepojde ti to prehrat ani na tvojom terajsom PC az kym nenainstalujes kodeky ineho vyrobcu a potom ti zas nepojdu prehrat tvoje povodne MJPeg. Ptz iny vyrobca si ten MJPEG paskvil mohol dobastlit inac.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny