Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV karta + zvukovka - jak nahrát touto kombinací video se zvukem?

Na to aby islo mpeg2 prehrat aj vo WMP staci do Win nainstalovat akykolvek DVD player (casto byva prilozeny na CD ku grafike), alebo Nero (k vypalovacke) obsahuje tiez mpeg2 kodeky. P.S. - to plati pre XP, Vista uz ma obsahovat aj mpeg2 kodeky. takze mpeg/mpeg2 ide prehrat vzdy.
Co sa tyka mpeg4 kodekov (lepsie ako mpeg2) tak DivX a Xvid.
Oficialne stranky oboch najdes pomocou google.com. Pri instalacii davat pozor a odskrtnut ten debilny toolbar co chce spolu s kodekom instalovat, u divx odskrtnut v instalatore vsetko okrem kodeku, vyrobca do instalatora pribaluje neskutocne mnozstvo trial sraciek.

P.S. az nainstalujes nejaky divx tak mozno si budes moct nastavit aj v grabovacom programe nech to uklada rovno do divx. Ale lepsie je to kompresovat do divx az dodatocne, a pri tom v kompresnom programe (avideomux, alebo virtual dub) nastavit filter deinterlace (odstranuje vodorovne rozstrapkanie pohybujucich sa objektov), ak to bolo nahravane z TV/VHS.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny