Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV karta + zvukovka - jak nahrát touto kombinací video se zvukem?

Filtre - tlacitko "Add" (chces predsa pridat filter na spracovavanie).

Najprv si pozri ci to vobec potrebujes deinterlacovat, dole posuvnikom si prejdi na nejaky zaber s pohyblivym objektom a pozeraj sa ze ci su u (vodorovne-)pohybliveho objektu rozciarkovane okraje. Ked nie su, tak to uz deinterlacoval ten grabovaci program a urobil to mozno naprd ked to seka, alebo si to graboval len v polovicnom rozliseni, ale proste ked to neni vodorovne rozciarkovane tak uz ziaden deinterlace filter nepotrebujes.

V jakom rozliseni to je vobec nagrabovane? Pisal som ze menu subor (File) - informacie o subore (file information) aby si vobec vedel ze co to tam mas za vstupne avi. K virtualdubu existuje snad aj cestina ked nevies anglicky.

Komprimuje sa tak ze si nastavis v menu video: full processing, potom na polozke compression si nastavis aky chces kodek (xvid, divx, apod, zobrazia sa tie ktore mas nainstalovane), a potom tam budes mat hned aj tlacitko pre dalsie nastavenia kde sa da nastavit bitrate a sposob komprimacie (single pass, multi pass).
Podobne v menu Audio sa da nastavit full processing mode a zvolit sposob kompresie, idealny je asi mp3 128kbps stereo. Ak nemas mpeg layer 3 kodek tak si stiahni lame mp3 kodek. Ak uz ma tvoje zdrojove video mp3 zvuk tak zvuk nepotrebujes rekompresovat tak staci nastavit v menu Audio ze "direct stream copy" - to zvukovu stopu len skopiruje zo zdrojoveho suboru tak ako to bolo v nom.
P.S. ked to vsetko nastavis tak potom menu File - save as .avi a vyberes si nazov vystupneho avi suboru a skompresuje to tak jak si to nastavil, do noveho avi.

Najdi si nejaky pokec o virtual dube pomocou google.com, ked chces robit s videami tak by si mal vediet aspon zaklady o tom ze co vlastne robis a co to je bitrate, multi pass a ake su vyhody, ked nechces produkovat nekvalitne avi subory. Uz tu aj tak pisem romany a to je len 10tina toho co by si mal vediet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny