Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem prosba na uzivatelov dell Latitude d620

Napis presne co ti to vypise.
"BIOS ale nie od Dell" to si snad robis srandu alebo sa nevies vyjadrit, skus sa vyjadrovat viac konkretnejsie a popisnejsie aby sa dalo pochopit ze co tam s tym vlastne robis a co presne tam mas (typ mechaniky vcetne presnej verzie firmware - mas to v spravcovi zariadeni u mechaniky pravy klik vlastnosti na niektorej karte v takom dlhom texte v jednom riadku.
Problem moze byt ako uz bolo pisane v master/slave resp. CableSelect neinverted versus inverted. To sa riesi preflashovanim firmwaru, firmware je vzdy od vyrobcu tej mechaniky, googlom sa da casto najst aj firmware s invertovanym CS.

P.S. dell pouziva viac roznych mechanik (napr. v d600 mozu byt mechaniky od 3 roznych vyrobcov a je na nich aj firmware na webe dellu), takze ak si chcel kupit taku ku ktorej bvy si mal aj urcite spravny FW, tak bolo treba kuknut najprv na web dellu, pre d620 mozes mat kopec roznych mechanik (otvor si sekciu CD/DVD, mas firmware pre aspon desat roznych DVD/RW od vsetkych moznych vyrobcov):
http://support.dell.com/support/downloads/driversl ist.aspx?c=us&l=en&s=gen&ServiceTag=&SystemID=LATI TUDE%20D620&os=WW1&osl=en&catid=&impid=
Nepredpokladam ze je v BIOSe nejaka kontrola na typ mechaniky, ked tak bude kontrola na master/slave (a prave to si asi novym firmware zmenil ked ti to po novom naflashovni nefunguje), a kedze nepises nic o tom aku mechaniku vlastne mas, tak sa da aj patricne (ne)poradit. Ked mas niektoru z tych pre ktoru je FW na webe dellu, tak naflashuj ten FW z webu dellu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny