Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Outlook XP smazaná složka

Strašnej průšvih (asi). Z nepochopitelných důvodů jsem udělal následující: Ze složky kam Outlook ukládá svoje pst soubory jsem smazal soubor: "(kopie)outlook.pst" nepodíval jsem se vůbec na datum, které u soboru bylo a dál jsem to neřešil. No a teď se zjistilo, že chybí v outlooku jedna složka, která byla mimo doručenou poštu a kam byla směrována pošta z jedné mailové adresy. Připadá mi divný, že by outlook pojmenoval další pst soubor jako "(kopie)outlook.pst". Jenže nemám jiný vysvětlení jak se složka s poštou v outlooku mohla ztratit..:-(

Ještě doplnění co jsem vůbec dělal: snažil jsem se obnovit smazanou zprávu ze složky doručená pošta, k tomu jsem se potřeboval (podle návodu z netu) editovat soubor outlook.pst hex-editorem. Soubor outlook.pst jsem si před těmi úpravami zazálohoval, a když jsem zjistil, že chybí složka tak jsem zálohovaný soubor vrátil zpět. Díky moc za Vaše zkušenosti s tím jak outlook ukládá soubory. Popřípadně s obnovou smazaných souborů..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
díky moc za rady, ale už to nechám, kámoš se se ztracenou poštou smířil..Spíš by mě opravdu zajímalo… poslední
Doly 08.04.2009 11:56
Doly

díky moc za rady, ale už to nechám, kámoš se se ztracenou poštou smířil..Spíš by mě opravdu zajímalo jestli se to ztratilo tím smazáním souboru (ale asi jo, čím taky jiným). Na jiném PC soubor nebude, a z toho disku ho asi opravdu nedostanu, zkoušel jsem to asi třemi programy.
Do té složky směrovalo poštu opravdu pravidlo z jedné mail-schránky, takže to tak možná outlook založil, jak budu mít čas tak si to doma nanečisto zkusím, a pak dám vědět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru