Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odinstalování Windows 7

Microsoft uvolnil beta verzi systému Windows 7
Publikováno: 10. ledna 2009

Uživatelé z celé České republiky mají nyní jedinečnou možnost poskytnout zpětnou vazbu k nové verzi operačního systému Windows.
*

Microsoft dnes uvolnil k testování beta verzi nového operačního systému Windows 7. Uživatelé z řad vývojářů a počítačových nadšenců tak nyní mají jedinečnou možnost začít testovat novou verzi systému Windows a poskytnout tak společnosti Microsoft cennou odezvu na tento systém ještě před uvedením jeho finální verze na trh. Na základě této zpětné vazby bude možné odstranit případné chyby, zapracovat nové podněty ze strany uživatelů a lépe tak připravit systém Windows 7 pro uvedení na trh.

„Beta program operačního systému Windows 7 je určen výhradně pro zkušené uživatele počítačů. Nedoporučujeme proto instalaci testovací verze těm uživatelům, kteří nemají dostatečnou technickou znalost. Dále je zapotřebí brát v úvahu, že se nejedná o konečnou verzi produktu a není tedy vhodné v této fázi provádět srovnání produktu s jinými verzemi. V této fázi se jedná pouze o produkt, který stále ještě může obsahovat nekompletní funkcionalitu, a u kterého nebyla ještě zcela dokončena optimalizace kódu. Zároveň prosíme uživatele, aby poskytli zpětnou vazbu a tím nám pomohli odstranit případné chyby a nedostatky v systému Windows 7 před jeho uvedením na trh,“ dodává Lukáš Křovák, produktový manažer divize Windows Client společnosti Microsoft v České republice.
http://www.microsoft.com/cze/presspass/msg/2009010 9_news1.mspx

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny