Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pořádek ve Winbdowsu

vím owindowsu že programy rozdeluje do adresaru ale cast je v jednom windows registru a v jednom adresáři system32 nebo někde documents and setings stejne jako sejvy hry underground 2 kdy se ukládá do skryteho adresare local setings.

odkedy je databaza Registry adresar? Do system32 sa ziedkakedy nieco uklada - v pripade hier nic. Vacsinou len ked instalujes kodeky apod. S local settings mas pravdu, tam sa to uklada z dovodu, ze windows ako taky je viacuzivatelsky OS.

chci tedy vědět zda je nějaký konfigurator který by udelal v tomto poradek aby se instalovane aplikace ukládali do odelených částí registru a hlavně v adresáři system32 aby se tvořili jednotlivé složky i kdyby byly jen značeny čísli a abych si i mohl zvolit svůj vlastní adresář local setinmgs

neexistuje a ani existovat nebude, nakolko by v tom bol obrovsky bordel. Navyse kazdy programator si spravi po svojom, kde si jeho program co ulozi a to ty neovplyvnis.
Do system32 nemas ty ako uzivatel vobec co vytvarat nejake zlozky (naco este, aby si to tam este viac zabordeloval?). A nijaky svoj adresar local settings si nezvolis, nakolko uz jeden mas, je v podadresari s tvojim uzivatelskym profilom, presne tam, kde ma byt.

Navrhujem prestudovat nieco o vyznamoch adresarov vo windows a nezaskodilo by ani navstivit logopeda (vid. "Winbdowsu", "setinmgs").

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny