Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po každém spuštění kontrola disku D.

Problém vznikl po násilném ukončení, vypnutím elektriky na PC s WXP profesional a NTFS. Protože uživatelce-PClama odešla bezdrátová myš (má společně i s klávesnicí). Koupila si novou samostatnou bezdrátovou myš na USB. A nyní jsou obě zařízení provozovány každé do svého USB. Po scandisku se dá zatím pracovat.
Od té doby pokaždé kontrola disku. Je mi však záhadou proč, když zadám kontrolu disku D:\ a ten by se měl spustit ihned. Jenže mi to hodí hlášku, že je to vázáno na C:\ a proběhne až po novém spuštění PC. Co nyní podniknout, k PC se dostávám občas.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nechej kontrolu disku doběhnout až do konce, pokud jsi tak neučinil. Klidně napřed udělej kontrolu C…
Fuente 05.05.2009 07:04
Fuente
Tak jsem si s tím včera hrál po radě Zarniwúp a nic. Stále se opakovalo i po příkaze chkdsk d: /f z…
OtaDrak 05.05.2009 09:46
OtaDrak
Uplně nahoře zelená fajfka. [1009-vyreseno-png] poslední
kmochna 05.05.2009 10:50
kmochna

Tak jsem si s tím včera hrál po radě Zarniwúp a nic. Stále se opakovalo i po příkaze chkdsk d: /f z comand řádku. Pokaždé se objevila zpráva (ořezaný výpis):
Systém maze 4 nepouzitych polozek indexu $SII souboru 0x9.
Systém maze 4 nepouzitych polozek indexu $SDH souboru 0x9.
Systém maze 4 nepouzitych popisovacu zabezpecení.
0 kB v chybnych sektorech.
V prohlížeči událostí - aplikace bylo několik chyb i o registrech. Tak jsem provedl ze zoufalství Obnovení systému před kolapsem myšky a ještě jednou proběhl scandisk D. Též PageDefrag zjistil, že je všechno fragmentováno a program nejde spustit a tak jsem pagefile.sys z C:\ převedl na D:\ a už i ten šel. Nakonec aktualizace, čištění, defragmentace a předání ukecané PClamce a po třech hodinách honem domů po dobře odvedené práci.
Rada Fuente přišla až potom a ani nevím, dělal jsem kontrolu C, pak D, kolik toho bylo. Označuji za vyřízené. Chlapi, kde se to označuje?::)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru