Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem instalační balíček WinDVD.msi

Zdravím,

řešíme problém s počítačem spolubydlící. Měla nainstalovaný WinDVD8, v životě ho ale nepoužila, takže jsme ho smazaly (jen složku, ne přes přidat/ubrat programy, spolubydlící má ale stejně pocit, že v přidat/ubrat nabídce WinDVD nebyl).
Od té chvíle se začal automaticky zapínat Windows Installer, který se snaží najít instalační balíček windvd.msi a neustále mu to nejde ("funkce, kterou chcete použít, se nachází na síťovém prostředku, který není přístupný"). Proces nejde stornovat a nahazuje se pořád znova po cca 10 minutách, což je u hodně pomalého počítače docela citelný problém. Dá se s tím něco dělat - pokud možno blbuvzdorného a bezpečného? Na ruční čištění registrů a podobně si fakt netroufám.
Počítač je starý, má za sebou několikero přeinstalovávání systému a teď jede na XP, předchozí přeinstalace v něm nechaly docela solidní bordel a absolutně se v tom není možný vyznat. Čím míň se do toho bude hrabat, tím líp... Díky moc za rady a omlouvám se, pokud dubluju již zodpovězený dotaz, ale nic podobného jsem v archivu nenašla. Dík, T.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pouzi Windows Installer Clean Up(msicuu.exe) z instal. CD win (SUPPORT\TOOLS\support.cab)
mkmt 13.05.2009 19:20
mkmt
jj, toto je správné řešení této zapeklité situace, jen pozor, MSI Cleaner je nebezpečná záležitost,… poslední
touchwood 14.05.2009 07:06
touchwood

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru