Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kam Outlook ukládá emaily?

Mám vzato,že na nějaký server.Kde má každý uživatel svoje místo a po zadání jména a hesla k němu získá přístup a nebo je ukládá někam fyzicky na PC?Právě dělám na opravě jednoho PC a úkol zálohování emailů mě dost zaskočil protože jsem to nikdy neřešil,navíc se právě přes emaily nějaká ta potvůrka občas dostane do pc.Dík za rady.

Předmět Autor Datum
Ked je nastavene nechavanie emailov na serveri tak ostanu aj na serveri, inac nie. Outlook uklada lo…
MM.. 14.05.2009 19:42
MM..
Díky
Teplomet 14.05.2009 19:48
Teplomet
ty viry se budou šířit stále, pokud blbec uživatel bude s právy správce počítače klikat na všechny p… poslední
lední brtník 14.05.2009 19:53
lední brtník

Ked je nastavene nechavanie emailov na serveri tak ostanu aj na serveri, inac nie.
Outlook uklada lokalne do suboru .pst, v profile pouzivatela. Outlook Express uklada do nejakych inych (dbx alebo take nieco) tiez v profile.

P.S. to ci sa nejaka potvurka dostane do PC nema nic spolocne s tym ze kde je email ulozeny. Nakazit PC sa da len otvorenim takeho emailu (a aj preview v utlouku je otvorenie), vo vacsine pripadov ale sa da nakazit az rucnym otvorenim zavadneho suboru v emaili alebo kliknutim na nejaky zavadny link s nastavenym default deravym inet prehliadacom apod.

ty viry se budou šířit stále, pokud blbec uživatel bude s právy správce počítače klikat na všechny přílohy, místo aby ty blbosti (a viry) rovnou mazal.

a protože můžeme pochybovat že by měl domácí uživatel v obyváku exchange mail server, má ty maily stažené lokálně na disk - obvykle ve svém profilu. umístění datových souborů uvidíš v nastavení poštovního klienta.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru