Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vtipy 3 - Tentokrát o ...

Ach jo, uz jsem se k tomu nechtel vracet, ale asi bych mel reagova. Rozhodne nejsem ten, kdo chce neco zakazovat. Neco jineho je brutalni sibenicni humor v koncentracnim tabore a neco jineho je delat si srandu z zidu v koncetracnich taborech. Mne proste prijde sproste zakladat thread, kde jsou vtipy vztahujici se k jedne narodnostni mensine, ktera je tu urazena. To by se ale tykalo i blondynek ci homosexualu, vegetarianu, nebo krestanu, pokud jsou danym humorem shazovani.
Co se tyce aktualnosti s karikaturami, tam jde o neco jineho. To je problem viry a verte mily generale, ze to co nam media predkladadji jako muslimsky extremismus by se delo v krestanskem svete taktez, pokud by se objevila karikarura zasmesnujici krista. Vim o cem mluvim. Vim o zakazanych vystavach v teto republice, ktera rozhodne neni katolickou bastou, protoze tam byl obraz s ukrizovanym jeziskem s camprdlikem.
Co se tyce porovnavani, klidne srovnavejte co chcete. Ja jsem jen poukazoval na rozdil mezi humorem a lacinym zesmesnovanim.
Poradna bude takova "jakou si ji udelame". A ja si myslel, ze tohle proste nema zapotrebi.

PrasatkoPee

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny