Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem ovladac a rezim spanku

Mozno to bolo v zlej kategorii . . . na cisty WinXP som nainstaloval TV - aver Hybrid VolarHX. spustim, vypnem, ok, ale ked nastavim nahravanie z rezimu spanku a po nahravan zase ze ma prejst do rezimu spanku, tak z 10tich spsusteni mi to u 7mich zahlasi ze ovladac nedovoli prejst do rezimu spanku a bla bla bla . . . ale obcas, velmi obcas sa mu to podari. Ono aplikacia sa ukonci, nabehne toto okno, dam OK, a rucne ho do rezimu spanku uplne bez problemov prepnem. Mi to pripada ako keby aplikacia vydala pokum na prechod a ovladac este nebol na toto uplne pripraveny - este niekde mu nieco ostalo visiet. Je to averfx2hbtv.sys. Da sa s tym nieco v systeme spravit? Na nete som nic nenasiel. dik.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak som s tym este trosku laboroval . . . Ked si v Sporic obrazovky - napajanie - zalozka Upresnit v…
lubomir 25.05.2009 14:16
lubomir
V otazke pises ale ked nastavim nahravanie z rezimu spanku tak jake heslo tam chces zadavat ked sa t…
MM.. 25.05.2009 14:21
MM..
Je, pretoze ked to zapnem tak je to nasledovne: notebook nabootuje, na obrazovke sa zobrazi ze prihl…
lubomir 25.05.2009 21:58
lubomir
Alebo skus to uplne inac - vypni to zadavanie hesla po prebudeni. Potom si nastav hibernaciu ako akc…
MM.. 25.05.2009 22:54
MM..
Ano, to by teoreticky slo, ale zbytocna zlozitost. Takisto mam odskusane, ponechat heslo, nahravanie… nový
lubomir 26.05.2009 09:51
lubomir
Co je zlozite na tom ze pred hibernaciou zmacknes Win+L ??? Zamykat plochu by si mal vzdy ked sa vzd… nový
MM.. 26.05.2009 15:44
MM..
tak ked to uzamknem tak je to tro iste . . . zahulaka ze nemoze prejst do rezimu blabla . . . ale pr… nový
lubomir 29.05.2009 18:08
lubomir
Aha takze to nejde ani tak. Tak to je asi uplne naprd ten ovladac, pravdepodobne chyba vyrobcu/progr… poslední
MM.. 29.05.2009 18:14
MM..

Tak som s tym este trosku laboroval . . . Ked si v Sporic obrazovky - napajanie - zalozka Upresnit vypnem polozku "Pri prechode z us[porneho rezimu se dotazat na heslo" tak je vsetko OK . . . len je to diera do systemu. Akonahle to necham zaskrtnute, nejde hibernacia po skonceni nahravania.

Je, pretoze ked to zapnem tak je to nasledovne:
notebook nabootuje, na obrazovke sa zobrazi ze prihlaseny je ten a ten - ak by som bol u toho, zadam heslo a pracujem - a zapne sa nhravanie , skonci, uspi sa.
Ak to neni zaskrtnute, tak> nabootuje, ziadne heslo nepyta,- normalne ma prihlasi, mam plochu, adresare - proste normalne prihlaseny uzivatel, zapne sa nahravanie, ukonci sa, uspi. A teraz ktokolvek pride k notebooku, zapne si ho - a kedze sa nevyzaduje heslo pri vrateni rezimu zo spanku, normalne ma prihlasi a nepyta heslo - ktokolvek moze robit pod mojim uctom. Skus si to. Fasa vec.

Alebo skus to uplne inac - vypni to zadavanie hesla po prebudeni.
Potom si nastav hibernaciu ako akciu na powerbutton (ovl.panely - energia), zamkni desktop (Win+L) a zmackni powerbutoon nech to prejde do hibernacie. Potom to skus prebudit. Podla mna to ostane zamknute (nie som si isty musis to skusit) - ak ano tak to je podla mna to co chces a malo by to fungovat.

Ano, to by teoreticky slo, ale zbytocna zlozitost. Takisto mam odskusane, ponechat heslo, nahravanie nastavit ze po skonceni nie hibernacia, ale len close app., a pred nahravanim vybrat rezim notebooku napr. record, kde je nastavene ze po 5 min. spat. to mam odskusane, to funguje, lenze zase je to zbytocne zlozite.

Co je zlozite na tom ze pred hibernaciou zmacknes Win+L ??? Zamykat plochu by si mal vzdy ked sa vzdalujes od zapnuteho PC. P.S. ked je to notebook s Fn klavesovou kombinaciou pre hibernaciu, tak ani nemusis prenastavovat akciu powerbuttonu, len proste zmacknes Win+L a Fn+hibernate. desatina sekundy.

Druha moznost je kupit si kartu u ktorej ovladac aj funguje.

tak ked to uzamknem tak je to tro iste . . . zahulaka ze nemoze prejst do rezimu blabla . . . ale pritom stara aplikacia z dodaneho CD funguje . . . update zo stranky vyrobcu nie . . . ale na starej je zly teletext a EPG - slovencina

Aha takze to nejde ani tak. Tak to je asi uplne naprd ten ovladac, pravdepodobne chyba vyrobcu/programatora.
Skusaj rozne starsie verzie ovladacov (hladaj googlom apod), verzie medzi tou ktory mas na CD a tou najnovsou, mozno najdes taku verziu v ktorej funguje vsetko.
Prip. skus napisat na nejaky support vyrobcu (ak na medzinarodny tak pisat anglicky samozrejme :), ze vo verzii x.y to islo ale neslo hento druhe, teraz vo ver. x.z zas nejde to a to, mozno o tom nevedia a ked ich upozornis tak to mozno opravia.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru