Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem z ftp serverom

Zdravím mám problem ,

chcem si vytvorit ftp server mam pevnu IP adresu. Ale problem je taky ze to musim povolit v routeri tzv.port forwarding teda presmerovanie portov. Pokial viem ftp server potrebuje 20 a 21 port tak som ho povolil a samozrejme aj na firewaly v pc. Lenze na vnutornej siety ide Ftp server ale vonkajsej nejde snazi sa pripoji ale ako keby mu nedovolilo. Cs server bez problemov som rozbehaj klasicky www server s portom 80 tiez ale s tym FTP server sa mi zda ,ze tam bude potrebne povolit este aj iny port ale aký ? poradte pls je to mozno trochu komplikovanejsie ale verim ,ze sa tu nejaky zdatny clovek nájde :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ja som to skusal na vnutornej sieti tam to funguje zrejme je potrebne nejake porty povolit. Nie je j…
mcdonald 28.05.2009 16:08
mcdonald
OMG. "návod" je v článcích (a odlinkovaný v tomto dotazu). Kdyby sis přečetl diskuzi, do které přisp… poslední
touchwood 28.05.2009 17:04
touchwood

ja som to skusal na vnutornej sieti tam to funguje zrejme je potrebne nejake porty povolit. Nie je jedno aky ftp server sa pouziva kazdy vyuziva ine porty sice sa daju nastavit ale aj tak. No tak dakujem teda za navod ,ze made in google :) idem teda na ine forum mozno mi daju nejaky mininavod :) ale aj tak dakujem za clanok :) ktory som si precital ako sa hovori clovek musi zapnut rozum a robit to sam :)

Dakujem mozete uzavriet topic

OMG. "návod" je v článcích (a odlinkovaný v tomto dotazu). Kdyby sis přečetl diskuzi, do které přispíváš, možná bys nemusel tak vřískat o google. Na ftp není a nemůže být žádný "návod", jednoduše proto, že pokaždé se nastavuje jinak, podle daného FTP serveru a umístění v síti. Kdyby sis přečetl ten článek a zamyslel se, tak je "problém" vyřešen během chvíle. Navíc: toto je poradna, nikoli nějaká nalejvárna, kde za tebe konkrétní problém někdo vyřeší. Buď se to nauč, nebo to raději ani nedělej.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru