Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poradna a privatne spravy...

Vieš môj drahý, ja mám už emailov 5.

1. Jeden mám od bývalého poskytovateľa Internetu a nevyužívam ho, ale v poštovom klientovi ho sledovať musím, lebo všetky sprostosti od poskytovateľa mi chodia tam.

2. Druhý mám na bežné používanie. Vďaka červenému bratovi je plný spamu a posledný mesiac mi odmieta sťahovať správy cez POP3, tak som musel vytvoriť ďalší mail na inom serveri.

3. Firemný pre internú komunikáciu ohľadne programovania.

4. Toto je ten nový, čo som MUSEL vytvoriť a tu ho zverejňovať nechcem vzhľadom na to, že nie každý chce radiť, ale nájdu sa aj taký, čo len nepríjemnosti robia. Mrzí ma, že to tak píšem, ale nikoho z poradne na mysli nemám. Mám na mysli tých jemne povedané uletených ľudí, ktorí nemajú čo robiť, tak sa hrajú s nervami druhých ľudí.

5. Konečne GMAIL, ale ten si zaspamovať nenechám. Ten som chcel len kvôli SMTP, lebo mám poskytovateľa na čiernej listine a viem len o dvoch SMTP voľne prístupných na Slovensku, ale žiaľ ešte som to úplne nerozchodil.

Mailov mám dosť a nemienim vytvárať ďalšie. A už nie za nejakú poradňu. Na druhej strane, skôr by som povedal, že sa tu len hľadajú dôvody prečo nie. Povedzte rovno, že to bude posledné, čo tu na poradni chcete urobiť a hotovo. Nikto nevidí praktické využitie PM, všetci len hľadajú dôvody prečo nie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny