Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poradna a privatne spravy...

mozno mas pravdu ze by ubudlo niektorych duskusii, ale niektori sa skratka potrebuju postazovat verejne a to PM neriesi. netvrdime, ze PM nebude a nie je to ani take tazke naimplementovat, ale mame dorobit este ine veci, imho pre poradnu dolezitejsie.
a, "Zatím jsem si třeba nevšiml, že by moderátor nějakého "prvohříšníka" slušně upozornil (např. "Prosím nepoužívej neslušná slova, je to zakázáno v pravidlech. Děkuji.") a ostřejší tón zvolil až při recidivě." taketo pokusy boli a este aj stale su, ale niektori ludia su skratka od prirody nespokojni a jesitni
b, ako myslis spatna vazba? od normalnych uzivatelov? inac medzi mod a adminmi spatna vazba je a uz aj pravidla su jasne(niekedy ale emocie maju vyssiu prioritu ako rozum) :o)
c, toto prave riesi beta, aby sa este nejake veci vydiskutovali(zabera to vsak vela casu a usilia). na ostrej verzii uz komunikacia medzi mod a usermi bude minimalna, pravidla jasne a neziaduce prispevky budu jednoducho mazane. dotycny dostane warning a ak ani toto nepomoze, tak nasledne ban.
p.s.: az cas ukaze, ci to bude postacujuce :o)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny