Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem microsoft flight simulator x deluxe

Nestaci vypinat v spravci uloh.
1. overit si ze nemas ziadne virtualne mechaniky (tento pocitac - musi tam byt len ta jedna fyzicka DVD mechanika, ziadna ina)
2. vpravo dole zakazat antivir a dalsie veci ktore bezia. V spravci procesov to nestaci (nejake casti antiviru alebo alcohol/deamon mozu bezat ako ovladac, sluzba apod)

Skusit si nainstalovat flashplayer (vliezt na www.adobe.com s IE (dolezite, nie s FF) a klik na Get Flash Player). Skusit nainstalovat najnovsi directX runtime (www.microsoft.com a tam vyhladavanie). Skusit aktualizovat Windows installer (napr. z Windows update).

Skusit si odzalohovat terajsiu instalaciu Win (image particie) alebo daj do PC nejaky stary cvicny HDD a ten terajsi HDD odpoj, a skusit nainstalit cisty Windows + SP2 + ovladace + directx. Ak potom hra pojde tak vies ze problem mas vo Win. Ak to nepojde tak vies ze problem je v hre (napr. vadne DVD) a ides to reklamovat alebo mas problem s mechanikou (overit ze ine hry idu nainstalit). Potom mozes obnovit povodnu instalaciu zo zalohy particie, alebo vratit povodny HDD do PC.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny