Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno tiskarna hp p1006 - chyba pri stahovani firmware

Zdravim,
do firmy jsme zacali ve velkem kupovat p1006 (nahrada za radu 1010). Bohuzel, pri sdileni tiskarny u pc, ke kteremu je tato tiskarna pripojena, objevuje pri tisku hlaska - chyba pri stahovani firmware. U nekterych pc tato hlaska zmizi po vytisknuti (1-2sec), ale u nekterych pc tato hlaska zustane viset a je to jako aktivni okno, takze clovek, ktery pise na pc a nesleduje obrazovku, tak vlastne nepise. Navic tiskarna se vetsinou blokne a musi se vypnout/zapnout. Nesetkal se s tim nekdo?

Tiskarna je pripojena pres stineny USB kablik. PC jsou v domene, uzivatele s pravy users a OS je Wxp profi SP3. Nepomaha reinstalovani ovladacu z cd/webu HP. Prava k tiskarne se mohou menit jakkoli - nepomaha. Nejaky jiny tip?

Diky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak zda se vse vyreseno. Vyreseno trosku kostrbate, pze jsme utekli od HP a koupili Samsung ML-2571N… poslední
cpc 30.06.2009 09:01
cpc

Tak zda se vse vyreseno. Vyreseno trosku kostrbate, pze jsme utekli od HP a koupili Samsung ML-2571N. Tiskarna za cca 3,5k (p1006 stoji cca 3k) se sitovym konektorem, usb i lpt. Tiskne rychle a nejvic co me zaujalo, byla jeji snadna instalace a docela vymakany soft od samsungu. Dnes je jeji zatezovy test, dali jsme ji na jednu z nejvytizenejsich ambulanci, tak snad obstoji. Muzu opravdu jen doporucit. Kdyby jste meli nejake dotazy, rad zodpovim.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru