Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Router - výpadky sítě

Jeste v rychlosti- "celé to vedlo k tomu, jaké adresy tam nastavit staticky ať pc po zapnutí dlouho nehledá"- ja zkusila do nastaveni NTB dat IP a to ostatni, co mi vyplivl ipcongig all. Nebo jsem tam mela zadat jina cisla? Nefungovalo mi to ani u tehle cisel, ani u tech, co mam od poskytovatele :-|, funguje to jen, kdyz dam DHCP automaticky a vyplnim DNS- nic vic... A takhle to musi byt i u tech stolnich pc, jinak ten net proste nejde..

Sit je zaheslovana- a od te doby s tim jsou tyhle problemy- predtim byla nejak jinak zabezpecena, to bylo kdysi, kdyz to poprve technik nastavil, tak jsem to nechala na nem a slo to- az do nedavna. Pak se s tim neco stalo, nesel net na zadnym pc, odpojila jsem ho a pripojila jen jeden pc na modem, opet jsem mu volala a chtela jsem takove zabezpeceni, abych na to mohla pripichnout bez problemu i mobil- rekl, ze nejjednodussi je heslo... Sam si tady s tim moc nevedel rady, zprovoznil to po dvou hodinach a nebyl schopen urcit, jestli to dela router nebo pc. Zminil se jen o tom, ze na vsech pripojenych pc musim rucne nastavit DNS- ale, pry by to mel router sam prekousat :-/.

Zkusila jsem pripojit mobil- chvilku mi na nem net sel a pak to zase spadlo a psalo to "zadna odezva brany", ale na NTB net zatim jde..
Jsem zvedava, jestli pujde i zitra, az to zase zapnu..
Hezky vecer a diky :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny