Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grafika a přidavné napajení

ZDravím mám Fortrona 350W a Geforce NX6600 http://www.pctuning.cz/ilustrace2/petan/recenze/MS I_NX6600GT/MSI_NX6600GTAGP_front.jpg když kartu zapojím a zapnu pc tak se me napíše že karta je nedostatečně napajená že se mam podívat jestli mam spravně zapojené přidavné napajení. No a chci se zeptat kam se zapojuje protože ja ho mam jakoby s chladiče GK do té karty jako je tady na obrazku http://www.pctuning.cz/ilustrace2/petan/recenze/MS I_NX6600GT/MSI_NX6600GTAGP_front.jpg ma se to zapojit nějak jinak? Předem díky za odpověd

Upravene linky. v buducnosti pouzivaj medzi linkom a nasledujucim slovom medzeru (MM..)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ok takže Chladič jsem nasadil na grafiku fakt super chladí ;-) (díky MM aji ostatním za spolupraci a…
Tomeks 11.06.2009 15:57
Tomeks
vytiahni a zastrc grafiku viackrat nech sa trochu precistia kontaky, nevieme co si s tym robil, kolk…
MM.. 11.06.2009 17:46
MM..
No zachazel jsem opatrně a vše překontrovolal a díky těmto chybam se pc zapne až po naklíkaní klaves… poslední
Tomeks 11.06.2009 19:12
Tomeks

Ok takže Chladič jsem nasadil na grafiku fakt super chladí ;-) (díky MM aji ostatním za spolupraci a pomoc) teploty při max záteži asi 50C v normálu 40C grafika je přetaktována ramka +1gb. Bohužel mám další problém vždy po restartu/zapnutí pc kdy se začíná načítat windows tak po načtení je jen černa obrazovka, zelena dioda u monitoru svítí (nesvítí červeně jak je tomu u vyplého pc) a musím mačkat něco na klavesnici nebo myši ne vždy se to povede a dioda problikne a objeví se na monitoru myš a načte se systém. Tento problém jsem hledal dlouho, ale už fakt nevím čím by to mohlo bejt i když jsem ramka vratil do původního stavu furt to dělá. Ještě napadá,že to může být kvůli tomu chladiči a nebo ovladačum na grafiku, ale to je asi nesmysl.

vytiahni a zastrc grafiku viackrat nech sa trochu precistia kontaky, nevieme co si s tym robil, kolkokrat si mastnymi rukami ocapal konektor, atd atd. ci si to namontoval spravne, ci tam nie su nejake skraty, ci to neni moc napnute a vznikaju tam studenky, apod.
Alebo si monitor zapojil do ineho vystupu grafiky ako bol predtym apod. Pricin moze byt vela.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru