Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vista - nestíha grafika

Ja nejak stale nechapem co je tam ako zle?
Ze dlzka pruhu nezodpoveda cislu, alebo aj cislo je zle ci co? To si meral pravitkom tu dlzku pruhu ci co? :-)

Ked len dlzka pruhu nezodpoveda tak to moze byt napr. tym, ze vo viste je inac urobene prepocitavanie screen units alebo pixelov na dialog units (on windows ma tych units viac - idea za tym je univerzalnost a spravne zobrazenie aj na displayoch s inym aspect ratio pixela, a pripadne moznost nastavenia vacsich dialogov na displayi s vyssim rozlisenim (preto dialogy nepouzivaju na udavanie velkosti komponentu pocet pixelov, ale dialog units), keby to MS spravne urobil a programatori spravne pouzivali tak by to aj fungovalo :).
Na preratavanie na dialog units je WinAPI fcia a mozno je vo viste blbo. Alebo to vola totalcommander podla toho co bolo v MSDN pre XP a vo viste nieco MS zmenil. Alebo programator TC mal z tych vsetkych units uz gulas a nejak to prepocitanie "nastavil" napevno pre XP.
To sa casto zaoberas takymi zbytocnostami? :) Hlavna vec predsa je, ze ten pasik priblizne ide zlava doprava, a ked dojde doprava tak je hotovo, nie?

Mna skor sere ze (zvycajne u MS) instalatorov dojde pasik do 100% aspon 20x a clovek tym padom vlastne nema ani tusenia ze ako dlho este ta instalacia bude trvat ze ci mam ist hulit alebo na zachod alebo nie. Pasik do takeho instalatora ani nemuseli davat. Namiesto pasika mali napisat: "instaluje sa a nikto nevie kedy bude hotovo" :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny