Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím vložte disk do jednodky F: (Což je čtečka paměťových karet)

Prosím vložte disk do jednodky F: ! Což je čtečka paměťových karet. A problém je takový: Jde o bratruv notebook , vestavěná čtečka čte karty SD pouze do 2GB i když předtím četla i karty z vyšší kapacitou např(4G)(původně jsem byl však skeptický a nevěřil tomuto tvrzení a myslel jsem že jde o čtečku karet která podobný typ karet z vyšší kapacitou než 2 GB u SD karet nepodporuje)ale ta čtečka dříve četla přesně tudle kartu(4GB) protože na ní byly soubory které tam nikdo jiný než můj bratr vložit nemohl (FOTKY)takže tímto to není. Takže:
1.- pokus o opravu říkal jsem si že je špatná karta takže vyzkoušel jsem ji v jiných PC (3 jiné PC) a všude jinde šla.
2.- myslel jsem že je špatný ovladač (třeba není kompatibilní z Win XP SP3) tak jsem stáhl nejnovější a nic bez žádného efektu. 3.-Tak jsem provedl kompletní reinstal celého systému a nic žádaný efekt to nepřineslo (jednalo se o originální systém dodávaný s PC (Win XP SP2)který tam byl předtím přeinstalovaný) spolu z originálními ovladači z dodávaného PC.
4.- tak mě napadlo že je špatná ta čtečka úplně. koupil jsem externí čtečku - nainstaloval jsem ji z CD, a ejhle u externí (přes USB) čtečky ten samý problém čte karty pouze do 2 GB i přesto že při připojení k jiným PC (3) jede velikostí neomezeně!!!!!!
Takže já vůbec netuším čím by to mohlo být, nevíte někdo????

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny