Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s nero 8

Mám Windows XP, Nero 8+aktualizace a také uživatelskou příručku pana Ondřeje Bitta, podrobnou, bohužel chybí kapitola co dělat když to nechodí.

Program fungoval několik měsíců normálně, ale už několik dnů trvá jeho spuštění několik minut nebo několik desítek minut nebo se nespustí vůbec. Vrátil jsem systém do doby kdy to ještě fungovalo, nepomáhá. Chtěl jsem odinstalovat program, objeví se hlášení Windows připarvují konfiguraci Nero 8 Trial (proč Trial?) a tím to skončí. Když dám do počítače instalační CD objeví se hlášení V počítači je novější verze nejprve jí odinstalujte.

Co s tím? Děkuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nejspíš konflikt s dalším vypalovacím programem nebo virtuální mechanikou. kontrola na spyware není…
lední brtník 26.06.2009 17:59
lední brtník
Nero 8 mám normálně koupený v obchodě, zaregistrovaný a už také aktualizovaný takže je to spolehlivě…
masek 27.06.2009 10:36
masek
Scan na breberky jsi provedl? Instalujes to Nero v admin uctu?
mif 27.06.2009 10:49
mif
s žádným jiným programem, office, pinnacle, zoner, GPS, atd. při instalaci ani při odinstalování ve…
masek 27.06.2009 12:31
masek
Mno, je to zvlastni. Po Clean Toolu by mela jit stejna verze bez problemu instalovat. Jeste me napad…
mif 27.06.2009 12:44
mif
...co píše code stuff starter když jsem posledně, před asi dvěma měsíci, nahrával aktualizace bylo… poslední
masek 27.06.2009 13:15
masek

Nero 8 mám normálně koupený v obchodě, zaregistrovaný a už také aktualizovaný takže je to spolehlivě legální verze. Používám kabelové připojení na net od UPC včetně kontroly spyware UPC Guard. Nero které se mi nedařilo odstranit ve Windows XP odstranění programů se spolehlivě a snadno podařilo podle vaší rady. Moc děkuji.

Potom jsem se pokusil program znovu nainstalovat, prokousal jsem se přes zadání kódu k začátku instalace "typická" - a tím to skončilo, "čekejte", asi po hodině jsem počítač vypnul.

Znovu nero clean a podíval jsem se co tam z nera zůstano, všechno smazáno ale zůstalo několik souborů *.pf v C:Windows/Prefetch a soubor Neroinstaec.db. nevím zda to mohu vymazat, bojím se sahat do Windows protože jsem počítačový diletant a nevím co bych si počal pokud by počítač přestal chodit úplně.

Používám jiné programy pro úpravy fotek a střih videa, z velikého balíku nera potřebuji vlastně jenom vypalovací programy. Má smysl se pokoušet o instalaci nera, nebo je lepší použít nějaký freeware program a jaký? v češtině nebo s českým návodem.

s žádným jiným programem, office, pinnacle, zoner, GPS, atd. při instalaci ani při odinstalování ve Windows "Přidat a odebrat programy" nikdy žádný problém nenastal a počítač je poměrně výkonný, na obvyklé předloňské úrovni, kdy jsem ho koupil, na disku spousta místa (500GB mám volných pro fotky a video, ale dalších si 300 zbývá).

Rozumím spíše fotografování a videu, o PC toho moc nevím, myslel jsem že Nero je nejlepší tak jsem si ho někdy vloni koupil. Pak teprve jsem začal číst na netu stížnosti na pomalou instalaci, mnoho zbytečností atd.

Mno, je to zvlastni. Po Clean Toolu by mela jit stejna verze bez problemu instalovat. Jeste me napada - nebezi ti tam nejaky rezident, ktery instalaci brani? Pozornost venuj virtualnim mechanikam, aplikacnim firewallum a antivirum. Zkus stahnout CodeStuff Starter, spustit, jeho zakladni okno nam tu "vyfotit".

...co píše code stuff starter

když jsem posledně, před asi dvěma měsíci, nahrával aktualizace bylo to nekonečné, myslel jsem že se rozbil počítač. pak jsem šel na pivo a ono se to mezi tím přece jen úspěšně nainstalovalo. teď nero přestal fungovat bez zjevné příčiny, žádný další program jsem nepřidával, žádný nemazal, nemazal jsem žádné registry, disky pravidelně vyčištěné a defragmentované, žádné viry a spamy. Jediné co se mezi tím odehrálo pokud vím, bylo že si windows natáhl nedávno nějaké záplaty. a UPC antivirus yse pravidelně aktualizuje. na nic jiného se nepamatuju.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru