Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Překlad

Trochu voľne ale nie moc ten dlhší text

Zdravim Karle Je pekne že každym mailom vieme o sebe viac. Chcem aby naše maily pokračovali. Možeš sa ma pýtať čo chceš rada ti odpoviem. Dúfam že aj Ty budeš otvorene odpovedať na moje otázky.
Pomenovali na podľa mojej starej matky, z otcovej strany, Julia. Mamka ma rada volá "Julenka" je to zdrobnelina - pre miláčika. Kolegovia a priatelia ma volaju Júlia.
Ako teba volajú kolegovia, priatelia a rodičia ? So svojimi terajšími známymi som sa zoznámila počas štúdia na vysokej. Prešlo už viac rokov odvtedy no nezabúdame na seba a pomáhame si keď niekto potrebuje. Podľa priateľov stávam sa starou dievkou ?? dúfam že sa nemýlim Teraz sa vidím s priateľkami už nie tak často, všetky pracujú aby žili lepšie. Ešte na škole sme si dali cieľ aby u nas bolo lepšie. To nas spojilo aj keď každy ide a tým svojou cestou no k jednemu cieľu.
Niekedy sa stretneme a rozprávame sa. Moje spolužiačky sa vydali majú deti, rozprávajú sa o tom a keď sa pýtajú mňa, nemám partnera ani deti toto je kúsok volnejšie preložene
Nechcem sa vydávať keď vidím neľahkú situáciu mojich priateliek. V Rusku je príslovie: "radšj nemať 100 rubľov ale mať 100 priateľov". Niekedy sa stretneme zabaviť sa do kina či na kávu
Ako ty relaxuješ s priateľmi ? Čo robíš po práci ? Zaujíma ma to, žiješ v inej krajine, máte inú kultúru, prirodu, náboženstvo, zvyky.
Nikdy som nebola v zahraničí. Chodíme napríklad teraz k jazeru, k rieke aby sme boli von z mesta. Máme veľmi mnoho riek a jazier kde je pekne.
Povedz akú hudbu počúvaš, aké filmy pozeráš. Ja rada počúvam romantickú hudbu, ako dieťa som chodila na klavír. Počúvam hudbu a snívam o detstve. V filmy si rada pozriem, rúzne. Páčia sa mi fantastické "Múmia" "Pirati z Karibiku" "Titanic"
Zvlašť by som chcela spomenuť "Sokrovischa nacii" ..nepoznám...iný názov v Rusku ? ..ano Tretia ríša... dúfam bude i tretia čať, nádherný film. Príbehy filmov sú podľa kníh. Ako dieťa som rada čítala ...... bla...bla... Čechov, ... Puškin ..
No teraz čítam kuchárske, zaujímajú ma staré recepty
Chvália mi moje varenie. Môžeš mi poslať recepty od vas, pre mňa ?

Ráta sa mi mierne pitie nehovorí o abstinecii je dôležité vyzerať ako človek. Televizor pozerám zriedka. Pozriem si Discovery. majú kablovku alebo má satelit ? Veľmi sa mi páči ten kanal. Ty čo pozeráš ?

Zajtra budem netrpezlivá aby som si prečítala od teba

Ahoj Júlia

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny