Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem instalace windows

ahoj.. chci naistalovat windows na cisty disk nastavim bootovani s DVD jako obvykle.. potom probehne format potom pise ze kopiruje instalacni soubory na disk.. kdyz to dobehne restartuje se .. a jede to same znova zase mi to nabidne na ktery chci naistalovat oddil... potom zase kopirovani instalacnich souboru na disk... a pak se restartuje a zase dokola..nevite co delam spatne ??

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pořadí bootování doporučuji 1) cdrom 2) HDD. Nemusí se nějak měnit pokud máš normální instalační méd…
MM_tank 01.07.2009 21:01
MM_tank
je mozne ze je to tim "sprasenym" diskem... a ten sata port..uf http://www.gigabyte.com.tw/Products/…
Root 01.07.2009 21:09
Root
hm tak to bylo tim spatnym sata portem.. to me nenapadlo..
Root 01.07.2009 22:16
Root
A ako si to opravil?
jano47 01.07.2009 22:22
jano47
U téhle desky se myslím nastavuje režim kompatibility poněkud složitěji - buď sata jede v normálním… poslední
MM_tank 02.07.2009 12:13
MM_tank

Pořadí bootování doporučuji 1) cdrom 2) HDD. Nemusí se nějak měnit pokud máš normální instalační médium /čili nezprasené např. od nlite/. Pokud instalační program nenajde na disku operační systém pustí ze z dvd sám. Pokud najde operační systém je potřeba zmáčknout klávesu při první instalaci a tím zahájit instalaci ručně. Po tomto už se nic nemačká a instalace startuje z disku.

K problému- disk může být vadný nebo vražený do nevhodného sata portu. Záleží co máš za desku. Zkus disk připojit do jiného sata případně vyměnit kabel.

U téhle desky se myslím nastavuje režim kompatibility poněkud složitěji - buď sata jede v normálním režimu ale některé OS nepůjde nainstalovat (4xsata+ide) nebo přísně emuluje ide (2xsata+ide,dva sata nejedou sou vyplé) nebo emuluje ide (4xsata+2ide). Je to podle mě kvůli možnému použití v průmyslových automatech a podobně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru