Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem antiforpsi thread

neda mi ale musim. mozno bude thread zmazany ale risknem to;o). uz som to pisal na starom fore ale dnes mi prisiel dalsi mail a musim proste;o).
zakaznik mal hosting u forpsi (pes). pred cca rokom presiel aj s sk domenou ku mne. stal som sa novym registratorom domeny. pred nedavnom forpsi vyzval zakaznika k predlzeniu domeny o dalsi rok. zakaznik neznaly situacie zaplatil. po zisteni ze zaplatil zbytocne (forpsi im vypli hosting v 5/2005 a registratorom prestali byt este predtym) som celu vec urgoval aby vratili peniaze. na moje prekvapenie forpsi sa vyhovoril na administrativne naklady a odpovedal ze peniaze nevrati ze si mozu objednat inu domenu. princip ich neopravneneho bohatnutia je asi takyto. domena hoci uz davno nema co robit v ich databaze tam zostane a forpsi vyzve zakaznika aby zaplatil. kazdy druhy zakaznik vie o domenach prd a preto zaplati. takouto cestou odhadujem ze zarobia par desatisic korun (nie je zle ze?). vrcholom drzosti je ale ze po zisteni nechcu takto neopravnene ziskane peniaze vratit.
nastaval som sa hoci nejde o moje peniaze. takze dalsie maily dalsie telefonaty kade tade. ok pozru sa na to. dnes mi prisla odpoved

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
preco sa pri forpsi prebera akysik kroupa? mne je jedno ci je kroupa alebo nie. ja viem len ze nie j…
fleg 12.02.2006 15:37
fleg
Souhlasím, pěkně jsme si tu diskutovali o problému forpsi, než došlo k osobním invektivám od různých…
.kenedz 12.02.2006 15:44
.kenedz
Dovolil bich se ohradit a opravit několik tvých výroků. 1. uveď prosím nějaké invektivy z mé strany…
Mirek Dušín 12.02.2006 17:14
Mirek Dušín
Mirku, ty chyby píšeš schválně? Pavel poslední
Pavel 18.02.2006 21:40
Pavel

Souhlasím, pěkně jsme si tu diskutovali o problému forpsi, než došlo k osobním invektivám od různých Dušínů, anarchistů (který si tu navíc hraje na neomylného všeznalého cenzora), adt.

Promiň, ale já za to nemůžu, že se tu na mě takto sesypali. :.(:.(:.(

Apropó, nebylo by dobré, aby mohl mít ten, kdo založil thread, ve svém threadu také nějaké menší cenzorské oprávnění, aby se ubránil těmto nevítaným tlučhubům, kteří nepíšou k tématu threadu? Je to jen takový skromný návrh. :-):-):-) Každý registrovaný uživatel by si tak mohl založit thread a v něm by měl jisté moderátorské (cenzorské) oprávnění, byla by to taková výhoda oproti neregistrovaným uživatelům. 8-)8-)8-)

Dovolil bich se ohradit a opravit několik tvých výroků.
1. uveď prosím nějaké invektivy z mé strany v tomto threadu
2. jediné invektivy, které tu jsou jsou s tvojí strany ohledně mích pravopisných chyb
3. ta má reakce nahoře byla na tvé tvrzení, že jsi soudce, takže odbočení od tématu jsi provedl ty
4. celé jméno jsem neuváděl úmislně, protože jsem nepovažoval za slušné zde odhalovat něčí identytu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru