Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Noťas od HP (Reklamace)

HP má svá servisní střediska, ale ty stejně onen HP Pavilion pošlou, jak již mj. zmínil shiro, do Polska. Z toho vyplývá doba reklamace, která často bohužel atakuje ony 3 týdny.

Mimochodem, Paviliony jsou (pochopitelně) nejreklamovanější řadou HP (+ hl. zmíněný pomalý servis). Samo HP není vůbec špatný výrobce, ale chce to na práci něco ze solidní "bussines class", pochopitelně dokoupit lépe i NBD záruku, to už tady také několikrát padlo.

Samozřejmě je nutné brát v potaz, že notebook je z pohledu uživatele (a nejen ho) relativně choulostivější produkt, co se týče potencionálně bezproblémového chodu/životnosti, ani běžné chyby hardware (vadný display, HDD, snímač otisků prstů atd.) nejsou výjimkou. I Dell řeší reklamace, není v tomto perfektní (ač patří mezi současnou špičku v oboru), lépe řečeno zdaleka "bezchybný". Má však výbornou politiku ve formě dávat NBD záruku takřka všude, takže i když se něco podělá, přijde technik a splní ono heslo "do druhého pracovního dne" (u ostatních výrobců je většinou nutno na NBD záruku často myslet již při koupi nebo do jisté doby od koupi notebooku a připočíst navíc odpovídající částku dle modelu atp.).

Problém (budoucí komplikace) můžou často nastat tím, když chce někdo notebook používat mimo pracovní nasazení i na hry, nemá moc peněz a pořídí (vlastně mu nic jiného z jeho pohledu nezbývá) něco levného "multimediálního" jako Pavilion, obdobný typ od Asusu, Aceru atp. Ale to už bychom zacházeli do sfér možností/nabídky notebooku v určité ceně atp. (určení, konstrukce/materiály, např. vysoký výkon/zahřívání - způsob/efektivita chlazení, z toho životnost, míra hlučnosti atd. atd.).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny