Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Noťas od HP (Reklamace)

Dobrý den.Chtěl bych vás poprosit o radu.Od Prosince mám nový noťas od HP (HP Pavilion dv5 1160ec).Ze začátku bylo vše v pořádku.Ale teď má noťas během měsíce už druhou závadu.První byla vadnej display a ta druhá je vadnej disk.Vzhledem k tomu že notebook potřebuju k práci mě to dost vytočilo.Nevíte jak je to u HP s vracením peněz?Kamarád měl 3 různé závady a vydupal si návrat peněz.Potřeboval bych vědět jestli někdo máte s tímto zkušenosti?Díky za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdarec Teplomete. Mesic jiz ubehl, jak to dopadlo ? Uz mas penize za ten NB ?
Alfonz.SPO 11.08.2009 06:51
Alfonz.SPO
Peniz nemám.Prej když se objednává na ičo můžu to reklamovat olikrát chcu a stejně nemám nárok na vr…
M4rty 11.08.2009 09:13
M4rty
To si mal povedat hned, ze si si ho kupil na firmu. Pretoze potom sa vsetko riadi podla Obchodneho z… poslední
fleg 11.08.2009 10:51
fleg

To si mal povedat hned, ze si si ho kupil na firmu. Pretoze potom sa vsetko riadi podla Obchodneho zakonnika a nie podla Obcianskeho. Takze 3x a dost tu moc neplati.
Navyse pokial viem HP dava ku vsetkym (?) modelom len 1rocnu zaruku pokial sa jedna o firmu. Resp podstatne pre teba je aky typ zaruky je uvedeny na dodacom liste.
Precitaj si reklamacne podmienky HP servisu (mali by byt vsade rovnake) a bohuzial sa musis riadit podla nich.
Mam skusenosti, ze reklamacia u HP (ale aj u FS napr) silne zavisi, ktory z autorizovanych servisov oslovis. Co ti neprejde v jednom ti bezproblemovo uznaju v druhom. V jednom od teba budu pytat papiere este pomaly aj krabicu original, v druhom hodia seriak do databazy a nb ti bezproblemovo prijmu a opravia.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru